Ulrich Svarrer


Ulrich Svarrer

Ulrich Svarrer

Karma: 0 (?)

7 tips til Online Marketing

Du kender formentlig allerede nu lidt til online markedsføring, og du har måske læst vores introducerende artikel om det. I dette indlæg vil jeg gå lidt i dybden med, hvordan du for alvor kan komme i gang med at synliggøre din virksomhed på internettet.

  1. Optimer din hjemmeside

bonzer-hjemmeside

Din hjemmeside bør optimeres og være up to date med de seneste trends for at tiltrække brugere. Gennem nyere tid er SEO blevet det stærkeste værktøj for at blive synliggøre sig på søgemaskiner. Det handler om at optimere for søgeren og ikke for selve søgemaskinen. Du kan optimere for søgeren overordnet igennem to metoder: On-page off-page SEO.

Især on-page SEO er det, der forbedrer din hjemmeside over for brugerne og samtidig “tilfredsstiller” søgemaskinerne. Det er eksempelvis brugen af keywords og herunder sidetitler, rubrikker, metatekster og billeder. Disse elementer vil skabe et rigtigt godt, sammenhængende billede for den besøgende. Formålet med off-page SEO er at forbedre din sides overordnede autoritet på internettet. Dette gøres, meget kort fortalt, gennem backlinks – Altså at andre hjemmesider vil linke til din hjemmeside.

Du skal samtidig gøre din hjemmeside mobilvenlig. Du skal arbejde på at skabe et responsivt design, der har samme URL og HTML uanset hvilken platform, brugeren besøger din hjemmeside fra.

  1. Content marketing

Formålet ved content marketing er, kort sagt, at skabe trafik og leads. Vi har skrevet en uddybende artikel om emnet, men det er et meget stærkt redskab til at tiltrække nye leads gennem loyalitet og troværdighed over for dine brugere. Der findes en række forskellige værktøjer for at nå til en succesfuld content marketing: blogindlæg for andre virksomheder, multimedia contentE-bøger og meget mere. Alle redskaber, der er værdifulde for andre virksomheder og brugere. Dette hjælper og endda uddanner brugerne i det, I laver, og det øger jeres loyalitet.

  1. De sociale medier

Er et fremragende værktøj til i første omgang at skabe en online identitet for dit brand. Sociale medier giver dig muligheden for at.......

Artiklen fortsætter her 

Giv din stemme

6 stemmer
4,5/5

Kommentarer

Få nyhedsbrev

42 JOB

Politisk-økonomisk analytiker

Se alle job Indryk job

Job

Intern

Frist: 13. december

PR konsulent

Frist: Hurtigst muligt

Seniorpolitisk rådgiver

Frist: 6. januar
Se alle job Indryk job

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.