Tue Askeland


Tue Askeland

Karma: 0 (?)

Oprettet på Kforum: torsdag 21. november 2019

Om

Tue Askeland har sit daglige virke i sin egen virksomhed, Advokatfirmaet Askeland. Firmaet er placeret i Roskilde. Her rådgiver Tue diverse klienter, som både kan være privatpersoner og inden for erhverv. Rammen for arbejdet er fast ejendom, og herunder kan der blandt andet nævnes boliglejeret, erhvervslejeret, selskabsret, entreprise, voldafgiftssager og generel rådgivning som ydelser. Tue blev uddannet jurist på Københavns Universitet i år 2000. I 2003 blev han advokat, og allerede der lå vejen ret klar. Specialet skulle være fast ejendom. 
 
 
Et udsnit af, hvad Advokatfirmaet Askeland tilbyder, kan ses nedenfor:
 
Boligadvokat og boliglejeret
Tue Askeland kan bistå med alt, der vedrører boliglejeret. Og hvad indebærer det så? Det kan være i situationer, hvor du som køber eller sælger står over for henholdsvis et boligkøb eller et boligsalg og har brug for hjælpe med processer eller dokumenter. Tue hjælper både private og erhvervsfolk. Det kan altså også vedrøre et selskab, der gerne vil købe eller leje, eller bare gerne vil sikre sig mod juridiske faldgruber.
 
Selskabsret
En af ydelserne, som Tue Askeland tilbyder i Advokatfirmaet Askeland, er selskabsret. Det indebærer mange af de processer, ændringer, etableringer etc, der sker i forbindelse med at drive et selskab. Der kan være tale et om nyt selskab, som skal oprettes. Her kan Tue vurdere, hvilken en selskabsform der vil være mest hensigtsmæssig at læne sig op ad. Det kan også være i situationer, hvor et selskab skal ændres, fusioneres, spaltes eller overdrages. Tue har tidligere taget Danske Bestyrelsesadvokaters uddannelse og har også praktisk erfaring med bestyrelsesarbejde, hvorfor dette også er et felt, han kan bistå med. 
 
Retssager
Tue Askeland har ført adskillige retssager med årene. Og han kan også fremvise positive resultater. Det, der er vigtigt, når Tue fører en retssag for en klient, er, at han hurtigt sætter sig ind i sagen for at opnå indsigt og forståelse, at han er meget inddragende over for klienten og løbende underretter om forløbet, og sidst at han indfører dig i, hvilken en strategi, der vil være bedst at følge, således at I i fællesskab kan diskutere dette.
 

Erfaring

Organisation/FirmaJob-titelEvt. beskrivelse
2015
Siden 2015
Advokat og ejer
Advokatfirmaet Tommy V. Christiansen
2012 - 2016
Partner og advokat
Askeland advokatanpartsselskab
2003 - 2011
Ejer
Classen & Co
2000 - 2003
Advokatfuldmægtig

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.