Thomas Højbjerg Hestehave


Thomas Højbjerg Hestehave

Tlf. 53539433

Karma: 51 (?)

Forfatter:

2


artikler

0


indlæg

Oprettet på Kforum: torsdag 6. januar 2011

Om

Uddannelsen:

I sommeren 2011 forsvarede jeg mit speciale, og opnåede således min kandidatgrad i Corporate Communication (MACC, cand.ling.merc) fra Aarhus School of Business and Social Sciences.

Specialet:

I mit speciale 'LIKE ME', som kan læses her på Kforum, og som har fået en del opmærksomhed i diverse medier, stiller jeg skarpt på virksomheders udfordringer og muligheder i nutidens sociale medievirkelighed, hvor succes mere end nogensinde før er forankret i forståelse for og udnyttelse af forbrugerens fokus på brandet som kulturel og social kapital, i idealiseret identitets og relationsdyrkelse. I lyset af dette stræber specialet efter, at hjælpe brands med at opnå indsigt i, hvordan nuværende og potentielle fans 'egentlig' anvender Facebook og hvordan brands ud fra disse præmisser, kan se deres rolle og optimere deres indsats. 
 
Specialet har siden høstet en en del opmærksomhed og omtale i medierne, samt vundet Kforums pris for 'årets speciale 2011'.   

Karrieren (so far):

Jeg blev i forlængelse af mit studiejob som kommunikationsassistent hos Institut for Kvalitet og Akkreditering i Sundhedsvæsenet (IKAS) i Aarhus tilbudt en stilling som kvalitetskonsulent i samme virksomhed. Her var mine primære opgaver relateret til interessentledelse og kontakt, sagsbehandling, formidling, udvikling og implementering af procesoptimerende kommunikationstiltag, implementering af værdigrundlag, projektdeltagelse og sparring med ledelsen i forhold til kommunikationsstrategi, medier og web. 
 
Fra juni 2012 overgik jeg atter til IKAS kommunikationsafdeling, hvor jeg ledte et projekt vedrørende informationsvideoer, til visualisering af instituttets aktiviteter overfor interne og eksterne interessenter. 
 
Min store faglige passion er dog integreret strategisk virksomhedskommunikation - herunder særligt marketing, branding og PR - og fra september 2012 kunne jeg med min ansættelse som Marketing Coordinator hos MacArtney Underwater Technology, tage et stort skridt i den retning. Hos MacArtney fungerer jeg som virksomhedens 'storyteller' og er ansvarshavende for virksomhedens redaktionelle artikler, indhold og nyhedsflow, både på websites, i de sociale medier, til en række internationale blade og samarbejdspartnere samt internt i organisationen.
 
Herfra ser jeg nu frem til, at opbygge min karriere - og jeg stopper ikke, før toppen er nået (og så bliver jeg måske endda ved lidt endnu)...

Vi skrives ved
Thomas Højbjerg Hestehave
 

Erfaring

Organisation/FirmaJob-titelEvt. beskrivelse
MacArtney Underwater Technology
Siden 2012
Marketing Coordiantor & Copywriter Hos Macartney fungerer jeg som virksomhedens 'storyteller' og er ansvarshavende for virksomhedens redaktionelle indhold, artikler, marketingmateriale, og nyhedsflow, både på websites, i de sociale medier, til en række internationale blade og samarbejdspartnere samt internt i organisationen.
IKAS
2012 - 2012
Kommunikationskonsulent (projektleder) Jeg leder i øjeblikket et 3 måneder langt projekt vedrørende produktion og implementering af informationsvideoer, til visualisering af instituttets aktiviteter overfor interne og eksterne interessenter.
IKAS
2011 - 2012
Kvalitetskonsulent (Quality Consultant)
IKAS
2010 - 2011
Kommunikationsassistent (studerende)
thomas-as
2009 - 2010
Communication/ Marketing Intern

Uddannelse

InstitutionGrad/retningEvt. beskrivelse
Aarhus School of Business
2009 - 2011
Corporate Communication
MA
Master Corporate Communication
Handelshøjskolen Aarhus
2006 - 2009
Kommunikation
BA
Aarhus School of Business

Artikler

 
Onsdag 25. januar 2012
1

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.