Thomas Bogh


Thomas Bogh

Thomas Bogh

Karma: 0 (?)

Forfatter:

1


artikler

3


indlæg

Teknologisk kommunikation der giver succes i 2019
Vi lever i 2019, hvor mulighederne for at brande sig selv er større end nogensinde. Af netop samme grund er det derfor også vigtigere end nogensinde, at man træffer de rigtige valg. For med større og mere kompleks teknologi for alle, er det derfor også svært at skille sig ud. Det handler derfor om at vælge de rigtige løsninger, som på sigt giver mest omtale, kunder og hermed succes.
 

Teknologiske kanaler der virker

Når man skal kommunikere sin virksomheds produkter og værdier ud, er det vigtigt, at man arbejder med de rigtige kanaler - der hvor brugere, ens kunder, er. I 2019 er disse platforme i høj grad koncentreret om hjemmesider selvfølgelig men også apps, 3D animationer og anden teknologisk kommunikation, hvor vi mennesker har interesse og nysgerrighed. Fokus skal selvfølgelig være på at markedsføre sig i en unik form. Eksempelvis ser vi i dag mange, som udvikler apps til det ene eller andet formål. Som udgangspunkt er det jo en god tanke, men der ligger så mange vigtige elementer bag, som man skal have i hovedet, når man som virksomhed ønsker at kommunikere sine budskaber ud her og få succes. En app jeg især kan anbefale her er Valutaomregner.dk, som møder sine mange brugere på både Google og nu også app.

Da vi mennesker er kræsne, og kun vil bruge de systemer, som fungerer mest effektivt, er det ligeledes også vigtigt i app udviklingen, at der er styr på disse elementer. Man bør derfor helt klart gå efter at få udviklet niche apps, som bygger på det unikke og kvalitetsbevidste i produktet. Dette er nemlig ekstremt vigtigt, når det skal afspejle virksomhedens visuelle profil.
 

Hav de bedste programmer til rådighed

Sørg yderligere for at de programmer, som du opererer i, fungerer og er opdaterede. Det kan selvfølgelig variere alt efter hvilket område der er fokus på, hvorfor kendskab til de enkelte programmer er afgørende. Noget der dog gør sig gældende for virksomheders succes er, at sikkerheden er i top. Her kan du som virksomhed installere et SSL-certifikat til din side, så det er sikkert for dine kunder at handle på din side - noget som der er større fokus på end tidligere. I forlængelse heraf bør både virksomheder og brugere sørge for at have de bedste antivirus programmer installeret på computeren. Sikkerheden på nettet er i dag nemlig langt vigtigere end nogensinde med henblik på, at der findes så mange informationer, der helst ikke skal komme i de forkerte hænder.
 
I IT-virksomheden Kompetera erfarer man også, at teknologien har gjort landskaberne komplekse, hvorfor virksomheder må være dynamiske på IT-fronten. Noget de selv arbejder med ud fra betegnelsen "rightsizing it". Det handler om at have de bedste hybridløsninger, hvis man vil være skarp i sin service. Noget der også afspejler sig i, hvordan man som virksomhed står overfor sine kunder. Her spiller software og hardware samlet set en stor rolle i 2019, hvor det at være online er essentielt.
 

Præsenter dine værdier på nye måder

Generelt kan man præsentere og kommunikere sine visioner og missioner ud på alverdens måder. Da teknologien leverer så mange metoder og systemer, er det efterhånden kun fantasien, der sætter grænser. Men især et fænomen som 3D animationer er et redskab, som kan hjælpe dig i vigtige situationer, hvor du gerne vil skabe synlighed for din vision. Menneskehjernen husker generelt bedst gennem det visuelle, hvorfor noget som animationsvideoer er en klar vinder. 3D animationer er i forvejen kendt rundt omkring i verden, men i Danmark er det på mange måder stadig et ikke udnyttet område, hvor man derfor kan differentiere sig fra sine konkurrenter.
 

Tænk hele tiden gennem kundernes øjne

Det er ikke, fordi der kun er én formular på, hvordan man skaber den største succes med de digitale systemer. I dag er der nemlig løsninger inden for hvert et område - om det er et digitalt bogholderi eller betalingsmetoder, så er der hjælp at finde. Det vigtigste er bare, at man hele tiden ser det fra sin målgruppes perspektiv og hermed kunders øjne. Hvad ønsker de, og hvordan handler de. På denne måde vil du som beslutningstager træffe de rigtige beslutninger, når virksomheden skal skabe en større vækst.

Giv din stemme

10 stemmer
4,7/5

Kommentarer

Få nyhedsbrev

37 JOB

Kommunikations- og engagementchef

Se alle job Indryk job

Job

Digital Kommunikation

Frist: 11. august

Presserådgiver

Frist: 18. august

Kommunikationskonsulent

Frist: 17. august
Se alle job Indryk job

Kursus

Styrk jeres leder- og linjekommunikation

Kurset er udsolgt - tilmeld dig hvis du vil på venteliste

Se alle Bliv klogere

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.