Thomas Bogh


Thomas Bogh

Thomas Bogh

Karma: 0 (?)

Forfatter:

1


artikler

3


indlæg

Ansigtet udadtil der tæller
Som virksomhed bliver du nøje vægtet og tilset fra alle tænkelige steder. Endnu mere end nogensinde. Det skyldes i høj grad, at verden vokser og teknologien bliver mere tilgængelig. Man kan ikke gemme sig bag sit skrivebord, for så kommer man ingen steder. Omvendt skal man være opmærksom, når man skal vise sig udadtil. Det gælder al din kommunikation og de signaler du sender, og laver du en fejl, bliver du straffet. Så vær varsom, når du vælger dine kanaler - og hvad betyder det så?
 

Markedsføring er alt

Markedsføring er alt. Ja, det er det faktisk. For som virksomhed og egentlig også i alle andre af livets sammenhænge, er der altid en lille smule markedsføring implementeret i vores handlemåde. Og det skyldes i høj grad, at vi hver især bliver vurderet mere og mere ud fra den måde vi handler. Alt bliver bedømt, lige fra Facebook billeder til vores service som virksomhed. Den måde vi agerer ud fra bestemte situationer, vores billederedigeringer og vores leveringer til kunder er i bund og grund markedsføring. Livet indeholder mange markeder, og vi handler hver især forskelligt ud fra hvert et, for at fremstå bedst muligt. For afhængig af den måde vi bliver set, bliver vi også godkendt som mennesker og virksomheder. Et af de aller bedste steder til at beskrive min teori her er om nogen Trustpilot.
 

Vælg dine kanaler med omhu

I takt med at man som en virksomhed i vækst skal holde styr på sine aktiver, som kun fortsat vil vokse, er mange ofte nødsaget til at outsource aktiviteter og ydelser ud af forretningen. Det gør sig især gældende for virksomheder, som skal have sine varer leveret til kunder. Her ser man ofte, at virksomheder må hente andre ind på leveringsopgaven. Her er det utrolig vigtigt, at ansigtet udadtil bliver vedligeholdt, så leveringen sker i tråd med virksomhedens værdier. Danske fragtmænd som Best Transport, der for nyligt har etableret sig i Danmark, har i dag gjort det til en del af deres politik at være virksomhedens ansigt. De skriver på deres side; Fragtmænd er et ansigt udadtil for virksomheden, hvor der her er flere essentielle overskrifter, man skal have styr på.
 
På den måde agerer en transportvirksomhed som Best Transport som en forlængelse af virksomhedens service. Det mest anvendte eksempel er dog markedsføringsvirksomheder. Det gælder både den traditionelle reklamevirksomhed, men især i denne tid også den digitale markedsføring. Der er kommet flere og flere på dette punkt i takt med teknologien har udviklet sig, og brugerne på nettet er vokset ekstremt. De stiller derfor også større krav til god markedsføring, og det handler her om at vælge sine kanaler med omhu.
 

I sidste ende handler det om kroner og øre

Der findes mange taktikker for, hvordan man stiller sig bedst i sine handlemåder og kommunikation. I sidste ende skal man bare huske på, at det handler om at få penge i kassen. Penge der vækster virksomheden, og det er derfor vigtigt, at man altid har det i fokus. Det gælder alt lige fra selve opstarten og fundamentet, til man når ud til kunderne i form af leveringen. Med den rigtige markedsstrategi kan man komme langt. Det hele handler om at kende sine kunder, kende sine konkurrenter, og så sørge for at man viser sig fra sin bedste side. For det er nu en gang den måde, mennesker i 2017 vælger og fravælger ud fra. Der bliver brugt mange milliarder på markedsføring, så brug dem ordentligt. Dit ansigt udadtil er det første andre ser.
 

Giv din stemme

10 stemmer
4,7/5

Kommentarer

Få nyhedsbrev

54 JOB

Kommunikatør

Se alle job Indryk job

Job

Kommunikationspraktikant

Frist: 21. december

Områdechef

Frist: 2. januar

Graphic Designer/Art Director

Frist: 5. januar
Se alle job Indryk job

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.