Sune Holm Thøgersen


Sune Holm Thøgersen

Tlf. 28297605

Karma: 0 (?)

Forfatter:

2


artikler

0


indlæg

Oprettet på Kforum: fredag 18. januar 2013

Om

Sune er director i Advice’s Data & Insight-afdeling, hvor han sammen med resten af teamet leverer alt fra store analyser over små agile indsigtsprocesser, etnografiske feltstudier, service design-processer og co-creation af prototyper til nørdet kobling af CRM-, survey- og digitale data og avancerede statistiske analyser.  

Sune er optaget af at drive projekter, hvor han får indsigt i kunders og brugeres tanker, handlinger, behov og ønsker og omsætter dem til nye services, kommunikationsløsninger og forretningsstrategier. Han kan koge data ind til en maggi-terning af de vigtigste indsigter og omsætte det til prototyper, der kan introduceres for brugere og kunder. Og han kan rådgive om, hvad indsigterne betyder for kundens fremtidige forretningsstrategi, services og produkter. 

Som konsulent brænder Sune for at gøre en forskel for de personer, der skal leve med de løsninger, der kommer ud af det enkelte projekt. Sune er god til at skabe relationer og opbygge tillid og forståelse – både hos direktører, chefer, ledere, frontmedarbejdere og borgere, brugere og kunder. Og han kan formidle metoder og processer til deltagere på en workshop, så ingen er i tvivl om, hvad der skal ske, og hvad deres egen rolle er.  

Sune har ledet og gennemført større analyser, strategiprocesser og service design processer for en lang række offentlige organisationer, private virksomheder og medlemsorganisationer. 

Erfaring

Organisation/FirmaJob-titelEvt. beskrivelse
Is It A Bird
Siden 2021
Strategy Director
Advice
Siden 2017
Director, Data & Insight
Advice
2015 - 2017
Senior Advisor, Data & Insight
Advice
2013 - 2015
Advisor, Data & Insight
KL's Konsulentvirksomhed
2008 - 2013
Konsulent

Uddannelse

InstitutionGrad/retningEvt. beskrivelse
Københavns Universitet
2001 - 2008
Statskundskab
cand.scient.pol

Artikler

 
Torsdag 25. marts 2021
Torsdag 24. oktober 2019
1

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.