Søren Ravn


Søren Ravn

Tlf. 42200633

Karma: 39 (?)

Forfatter:

3


artikler

0


indlæg

Oprettet på Kforum: tirsdag 14. februar 2012

Om

 
Creative Strategist, Magnetix A/S, København K.
Creative concept development and strategic planning of marketing through digital and social channels.
 
Uddannet Cand. Mag i Medievidenskab, AU.

Erfaring

Organisation/FirmaJob-titelEvt. beskrivelse
Magnetix
Siden 2013
Creative Strategist Creative concept development and strategic planning of marketing through digital and social channels.
Allright Agency
2013 - 2013
Digital Planner Analyse og udarbejdelse af oplæg på digitale projekter overfor kunder, herunder informationsarkitektur og UX-design. Specifikation af projekters omfang og indhold overfor samarbejdspartnere, herunder wireframing og prototyping, sitemap og kravspecifikation. Projektledelse og optimering af interne arbejdsprocesser vedrørende digitale projekter.
Vertica A/S
2011 - 2012
UX-Konsulent Fem måneders fuldtidspraktik ophold efterfulgt af deltids stilling (8 t/uge). Del af etablering af UX-kompetencer hos virksomheden. Analyse af kundebehov og –specifikationer. Udfærdigelse af userflows. Interaktionsdesign og wireframing (i Axure RP Pro). Udførelse af brugervenlighedstest / think-aloud test. Rapportering og konsultation på baggrund af udførte tests.

Uddannelse

InstitutionGrad/retningEvt. beskrivelse
Aarhus Universitet
2007 - 2012
Medievidenskab
Cand. Mag
Cand. Mag. i Medievidenskab med supplering i Multimedier (nu Digital Design). På min kandidat erhvervede jeg mig specificerede analytiske kompetencer indenfor forskellige grene af medievidenskaben, herunder etik og digitale medier, sociale medier og digital kultur samt organisationsanalyse, udmøntet i en analyse af den virksomhed hvor jeg var i erhvervspraktik. Specialet omhandlede virksomheders krisekommunikation på sociale medier, særligt twitter og facebook. Mit suppleringsfag havde fokus på digitale medier, og gav mig kompetencer inden for it-udvikling med fokus på interaktionsdesign, design processer, HCI, UX og brugervenlighedstest. Desuden fik jeg introducerende viden til objektorienteret programmering og design til produktion af multimediesystemer. Jeg lærte også at samarbejde med folk med forskellige faglige baggrunde i projektbaserede teams. Bacheloruddannelsen gav mig fundamentale analytiske og metodiske evner, særligt indenfor det medievidenskabelige felt med fokus på kvalitativ og kvantitativ modtageranalyse. Metodisk fik jeg erfaring med projektbaseret arbejde.

Artikler

 
Onsdag 13. februar 2013
Onsdag 5. december 2012
1

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.