Søren Bælum


Søren Bælum

Karma: 0 (?)

Oprettet på Kforum: torsdag 6. januar 2022

Om

Søren Bælum er en anerkendt dansk iværksætter, som allerede i en ung alder viste sit talent for det at drive forretning. I dag ejer han The Trade Company. 
 
I 2013 tog Søren Bælum en beslutning. Han ville sælge eksklusiv champagne og spiritus til danskerne - et marked, der ifølge Søren Bælum på daværende tidspunkt manglede en kvalificeret udbyder. Og det skulle vise, at Søren Bælum havde ret. 
 
Konfirmationspengene og hvad der ellers lå på opsparingskontoen blev investeret i en palle champagne af mærkerne af Möet og Chandon. Pallen blev sendt hjem til hans forældre lidt uden for Varde, og dermed var der taget hul på eventyret DeluxLife.dk. 
 
Inden for få måneder var der omsat for tre millioner kroner, og i løbet af et års tid var der opbygget en portefølje på 8.000 kunder. 
 
Årets Unge Håb
Sørens Bælums satsning på de eksklusive drikkevarer viste sig at være en succes. Et eksempel på, at Søren Bælum tror på sine idéer og fører dem ud i livet. 
 
Investeringen i pallen med champagne endte også med at kaste anerkendelse af sig. Et år efter DeluxLife.dk blev Søren Bælum ved IVÆKSTprisen 2014 kåret som Årets Unge Håb. 
 
I forbindelse med prisuddelingen udtalte Søren Bælum: 
 
"Det er et kæmpestort skulderklap, og det er noget af det vildeste, jeg personligt kunne vinde. Det giver mig endnu mere blod på tanden og et ønske om at fortsætte og give den gas. Tusind tak til alle dem, der har stemt - det er virkelig stort for mig at vinde denne pris, og jeg er utroligt taknemmelig". 
 
Selvlært
Søren Bælum er uddannet med en eksamen fra Handelsskolen i Varde. Allerede dengang satte han fokus på den manglende undervisning i det at være selvstændig og drivevirksomhed. Indberetning af moms, CVR-registrering og ansættelseskonktakter er områder, Søren Bælum har måttet lære på egen hånd. 
 
Blandt andet derfor har Søren Bælum ved flere lejligheder fungeret som foredragsholder på skoler rundt om i landet. Her deler han ud af sine erfaringer og viden om iværksætter-branchen. 

Erfaring

Organisation/FirmaJob-titelEvt. beskrivelse
The Trade Company
Siden 2014
CEO & stifter The Trade Company er en dansk engrosvirksomhed stiftet af Søren Bælum i 2014.

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.