Skriv for Kforum

Her kan du læse om mulighederne for at få artikler, jobhop og andet offentliggjort på Kforum.dk.
Kforum er Danmarks mest toneangivende mediesite inden for kommunikation, og vi henvender os til alle med interesse for kommunikation og medier. Målet med vores site er at oplyse om nye tiltag, tendenser og trends inden for kommunikations- og medieverdenen, og vi vil være med til at skabe en aktiv debat, hvor alle med kvalificerede meninger og holdninger kan komme til orde. Vi er derfor meget interesserede i din artikel, kommentar, klumme, kronik, specialeopgave eller ...

Alle med en profil på Kforum.dk kan oprette blogindlæg samt dele links, videoer og slides. På Kforum er vi også meget interesserede i brugernes artikler – de skal dog gennem redaktionen først.
 
Artiklerne kommer på forsiden og i vores ugentlige nyhedsbrev, og før udgivelse hjælper redaktionen med sparring, redigering, illustration og korrekturlæsning. Redaktionen har desuden det sidste ord ift. rubrik og underrubrik.
 
Har du en god vinkel til en artikel?
Har du en idé til en artikel, er du meget velkommen til at kontakte os på info@kforum.dk eller på telefon 53 51 56 70. Har du allerede publiceret noget med relevans for Kforums læsere et andet sted, vil vi måske genpublicere det, så du kan få dit materiale ud til et nyt publikum.
 
Krav til artikler
Kriteriet for at publicere på Kforum.dk er, at indlægget virker fagligt og holdningsmæssigt udfordrende eller har en vis underholdningsværdi for folk, der arbejder professionelt med kommunikation og medier. Indlæg og artikler på Kforum.dk er typisk mellem 4.000 og 8.000 tegn inklusive mellemrum. Hvad der står i din byline, styrer du selv. Skribent-bylinen og det tilhørende foto genereres nemlig af din Kprofil, som du selv opdaterer.
 
Levende debat
Kforum er stedet for en levende debat, og folk fra forskellige grene af  kommunikations- og medieverdenen mødes og udveksler holdninger. Holdningsprægede indlæg er derfor meget velkomne, og der er åben mulighed for at kommentere artiklerne. Men hjælp os med at sikre en sober debat. Hold dig til saglige argumenter og understøt formålet med Kforum, som er at dele viden og erfaringer om kommunikation og medier. 
 
Hvis du får nyt job
Hvis du får nyt job eller starter som selvstændig, kan du skrive et par linjer og sende dem til info@kforum.dk. På den måde bliver det publiceret under ”Jobhop” på Kforum.dk, og dit jobskifte bliver delt med resten af kommunikationsbranchen. For at få dit portrætfoto med i nyheden om dit Jobhop, skal du have en K-profil. Husk at sende din nye e-mailadresse til os, så andre i branchen kan ønske dig tillykke.
 
K-specialer
Vil du publicere et speciale, rapporter eller lignende, skal du sende et kort resume på dansk til info@kforum.dk. Selve specialet vedhæfter du i e-mailen i pdf-format.
Vi glæder os til at møde dig på Kforum.dk
 

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.