Siri Andersen


Siri Andersen

Siri Andersen

Karma: 0 (?)

Invester i en god toilettaske – så er du et skridt foran hver morgen!
Jeg åbner min toilettaske. Hvad ligger der i den? Der ligger alt det, jeg skal bruge for at føle mig rigtig godt tilpas, når jeg om lidt skal ud af døren: Min dagcreme, min foundation, min pudder, min mascara og min læbestift. Det hele er nemt organiseret, klart til at blive taget op igen og brugt igen fra min dejlige praktiske toilettaske.
 
Toilettasken er den ven, der altid er et skridt foran dig, og som står klar ude på badeværelset, når du er væltet alt for sent ud af sengen. Det hele står der, pakket og parat. Hvis du virkelig ikke har tid til at lægge make-uppen derhjemme, kan du også vælge at tage toilettasken med dig på arbejdet i skolen. Bare rolig, som din gode ven skal den nok være klar til at hjælpe dig med det nødvendige, når du får tid til det.
 
Det gør ikke noget at bruge mange penge på en toilettaske: De dyre bliver med dig i en stor årrække af dit liv, så i sidste ende sparer du penge, end hvis du nu bare havde købt en billig, som så skulle skiftes ud efter et par måneder. Toilettasker kan komme i mange forskellige styles, så du kan vælge en, der passer lige til dig, din stil, dit humør. Ruskind, læder, bomuld, vat, ja sikkert også velour, hvis du er rigtig finurlig.
 
En god toilettaske skal ikke undervurderes. Den passer nemlig også så godt på din makeup og cremer, at det kan holde sig i længere tid. Prøv selv at forestille dig al din make-up bare ligger hulter til bulter ude i bilen, i toiletskabet eller nede i tasken sammen med skolebøger, penalhus og computer. Det bliver et værre rod, og tingene kan risikere at smelte og farve hinanden.
 
Samtidig hjælper toilettasken dig også med at holde det pænt ude på badeværelset. Når din makeup er pakket væk, bliver der ikke samlet nær så meget støv rundt omkring på dine hylder eller på dit toiletbord. Makeuppen bliver også snavset, hvis den er fuld af støv, og det kan i sidste ende skade din hud, hvis du bruger en pudder, der har stået længe fremme. Husk også at rengør din toilettaske en gang hver måned, da der kan samle sig løse rester af sminke nede i bunden. Pas godt på din ven, der hjælper dig gennem dagen.
 
Læs også min anden artikel om toilettasker til mænd her :)

Giv din stemme

6 stemmer
4,5/5

Kommentarer

Få nyhedsbrev

39 JOB

Squad Lead

Se alle job Indryk job

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.