Sandra Engen


Sandra Engen

Tlf. 31388131

Karma: 7 (?)

Oprettet på Kforum: tirsdag 5. april 2011

Erfaring

Organisation/FirmaJob-titelEvt. beskrivelse
Leo Burnett Costa Rica
2014 - 2014
Praktikant: Planning Hovedopgaver • Desk and field research • Trend watching & observation • Insights detection • Communication strategy development
Volt ApS
2013 - 2013
Social Media Manager Volt er et ambitiøst tech-startup, som i 2013 for første gang skulle rulle deres koncept ud på 15+ festivaler i Nordeuropa. Min hovedopgave var at sikre brand awareness og hype for Volt som nyt og trendy koncept på det danske festivalmarked - lige såvel som, via sociale medier, at skabe en ærlig og tæt to-vejs kommunikationkanal. Eksempler på udført arbejde: For at sikre Volt bedre ranking i Googles søgeresultater fokuserede jeg på tværmedialitet. Jeg oprettede og opdaterede bl.a. virksomhedssider på forskellige sociale medieplatforme, hvorigennem jeg sikrede en rød tråd gennem Volts brand appearance som helhed via visuelt og skriftligt sprog og cross-channel links, hvorimod jeg også skabte diversitet i indholdet, således at de forskellige platforme bidrog til at skabte funktionel merværdi for Volts forskellige interessentgrupper. Da 2013 var Volts første reelle sæson, handlede arbejdet også om at observere og identificere Volt primære kundemålgrupper og deres adfærd på valgte kommunikationskanaler - for herefter at afdække deres behov og tilpasse strategien dertil. Som en del af dette arbejde deltog jeg på en række festivaler, hvor jeg sammen med Volts øvrige passionerede medarbejdere var ude blandt blandt festivalgæsterne for at skabe dialog og relevant, engagerende content. Jeg gjorde en dyd ud af at sætte mig ind i festivalgæsternes sprog og kommunikerede direkte med dem - og Volts kunder - via bl.a. Instagram (vha. hashtags og geotags) og var dermed med til at skabe dialog, synlighed, mersalg og i sidste ende glade kunder og Voltnice ambassadører. Som led i kommunikationen med de primære målgrupper deltog jeg også i arbejdet med kundeservice og var med til at skabe den positive tone som Volts kunder i dag bliver mødt med i supporten. Det var alfa omega for mig at sikre hurtige responstider og gode oplevelser for Volts kunder og jeg varetog en stor del af supportfunktionen på Facebook, indtil en egentlig kundeserviceenhed blev oprettet i Volt. For et startup er det et succeskriterie, at potentielle investorer viser interesse for virksomheden og dens potentiale. For at synliggøre Volts potentiale og den brand equity vi var ved at skabe for virksomheden - samt for at bevare gode presserelationer - delte jeg presseudklip på Facebook i mappen Voltnice Media Coverage og sendte kærlighed tilbage til medierne med aktive links og tak. VI LYKKEDES MED at skabe stærke relationer til kunder og fans af Volt som startup på kort tid - og resultatet er et netværk af loyale, positive og optimistiske ambassadører for Volt, som alle bidrager til spredningen af Volts budskaber, sælge Volts service og opretholdelsen af et upbeat og festlig atmosfære omkring Volt. (Tak!) Find Volt online: getvolt.dk / @getvolt / #powertogo #getvolt
Lakrids by Johan Bülow
2013 - 2014
Art Director Grafisk design af markedsføringsmateriale, grafik til web, POS-materiale, emballage etc. - herunder ansvar for kontakt og samarbejde med anvendte trykkerier. Herudover gav jeg en hånd med Lakrids' sociale medier, heriblandt udformning af Facebook-konkurrencer, styring af det visuelle univers på Pinterest og rådgivning omkring opstart på Twitter.
Smartbox
2012 - 2012
Marketing assistent/Grafisk Designer/Tekstforfatter/Inhouse fotograf Februar - december. Assistent og grafisk designer ved markedsføring og PR [b2c/b2b/retail]. Jeg løste grafiske opgaver til tryk, såsom brochurer, konkurrenceflyers, prisskilte, plakater, toppers, annoncer til aviser og kataloger, layout af nyhedsbreve, grafisk design til messeudstyr, klistermærker, hylde-'danglers' m.m. Desuden udarbejdede jeg virtuelle mockups af produkt/POS i Photoshop, et bildesign, bidrog til emballageudvikling og meget mere. Jeg havde også en fast funktion i kontrakt/copywriting: Tekstforfatning til Smartboxe udkommet i 2012, fotografering, redigering, korrekturlæsning, kontrol af web-to-print, hjemmesideopdatering [CMS].
Das Büro
2011 - 2011
Projektansvarlig Projekt af tre måneders varighed med fokus på konceptudvikling, bogdesign og -tryk. Desuden har jeg haft en betydelig rolle i udviklingen af Das Büros strategi for anvendelse af sociale medier, og jeg har herunder været ansvarlig for design og opsætning af virksomhedens twitterkonto og nye blog - samt tilknytningen af disse til den allerede eksisterende facebookside, vis anvendelse har ændret karakter med den nye strategi. Som en naturlig del af projektet indgik også introduktion og motiverende oplæg om de sociale medier, ved et medarbejdermøde om netop den nye strategi. Jeg har været i projektstillingen som praktikant, men som ene og ansvarshavende medarbejder på projektet – og har derfor officielt haft titlen som projektleder.
The Wild Pony
2010 - 2013
Selvstændig/Freelance - Grafisk design - Illustration - Social Media - Tekstforfatning - Blogging - WordPress - Foto
Das Büro
2009 - 2010
Piccoline / Bogføringsassistent
Borups Elevforening
2009 - 2011
Formand, medstifter Event- og workshoparrangør.

Uddannelse

InstitutionGrad/retningEvt. beskrivelse
KEA Design Business
2009 - 2011
Visuel Kommunikation
Entrepeneurship Designer
Studieretning: e-design med speciale i grafisk design og visuel kommunikation Fokus: Iværksætteri, kommunikation, konceptudvikling, blue ocean strategier, reklame, PR og markedsføring, projektstyring, erhvervsøkonomi.
KTS
2008 - 2008
Mediegrafiker
Grundkursus
IT, Photoshop, InDesign, Illustrator, Dreamweaver – design, prepress metoder, webdesign og usability.
Borups Højskole
2008 - 2008
Spejlrefleksfotografi og photohop, grafisk design, tegning og maleri
Højskoleelev
Ergoterapeutuddannelserne i Århus og København
2006 - 2008
Psykiatri
Ergoterapeut
Fag: Anatomi, fysiologi, basal sygdomslære, ergonomi, psykologi, psykiatri, pædagogik, ergoterapeutiske fag, sociologi, kommunikation. Praktik i lokalpsykiatrien Langeland. Praktik i distriktpsykiatrien Østerbro, under Rigshospitalet. Herunder kreativ aktivitetsgruppe for personer med bl.a. diagnoserne skizofreni, depression og angst. Uafsluttet uddannelse.

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.