Rikke Damgaard


Rikke Damgaard

Tlf. 28575466

Karma: 1 (?)

Forfatter:

7


artikler

0


indlæg

Oprettet på Kforum: tirsdag 7. april 2009

Om

Jeg rådgiver virksomheder og organisationer om digitalt branding af både virksomhed og medarbejdere – også kaldet employee advocacy. Jeg arbejder som selvstændig rådgiver både i det offentlige og det private. Udover at rådgive om digital kommunkation og strategi, så underviser jeg i praktiske redskaber til sociale medier som fx i hvordan medarbejdere får stærke profil er på LinkedIn, styrker deres digitale relationer og lærer at skrive fængende opdateringer mm.

Jeg er aktuel med den 2. udgave af min bog om employee advocacy: ”Giv ordet til medarbejderne – Employee advocacy 2.0” (november 2020).

Og udbyder en Masterclass i employee advocacy målrettet ledere, HR-, kommunikations- og marketingfolk, som vil lægge en strategi for employee advocacy, der skaber effekt i praksis - og som får medarbejdere til at elske at være ambassadører. 

Blandt mine kunder er BLOXHUB, Ankestyrelsen, C.F. Møller Architects, Forman Advokater, Musikhuset Esbjerg og Postnord. Sammen med mig kan du og din virksomhed få indsigt i digital strategi, få viden om hvordan man skaber virkningsfuldt indhold i ord og billeder, blive klogere på hvordan man styrker brandet i fællesskab og på hvordan man får medarbejderne engageret.

Er du interesseret, så kan du fange mig på mobil 28 57 54 66 eller mail rd@rikkedamgaard.dk - eller finde inspiration på mit website givordettil.dk

 
Håber vi ses.
 
Rikke
 

Uddannelse

InstitutionGrad/retningEvt. beskrivelse
CBS
1997 - 2003
Kommunikation og formidling
Cand.ling.merc

Artikler

 
Onsdag 5. februar 2020
Fredag 4. januar 2019
Fredag 2. december 2016
1 2

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.