Kforum Rekruttering

Kforum Rekruttering er kommunikationsfolk, der rekrutterer kommunikationsfolk. Vi kender branchen. Vi kender kommunikationsafdelingerne. Og vi kender de faglige krav, du skal stille. Vi kan finde K-chefen, som kan lede med fagligheden i fokus.
Det giver dig kommunikationsbranchens bedste rekrutteringsproces, hvor din næste medarbejder er udvalgt og testet fagligt og socialt af kompetente konsulenter med stort K. Vi har samtidig et unikt offline-netværk, og på Kforum har vi et socialt medie med over 18.000 K-profiler. De erfaringer og det netværk vil vi dele med dig.
 
Vi rekrutterer både ledere og specialister inden for felter som intern og ekstern kommunikation, journalistik, PR, web, nye medier, public affairs, CSR og markedsføring.
 
Brug Kforum Rekruttering, fordi det er
 
  • stærk faglig rekruttering af fagfolk, som kender kravene, K-afdelingerne og K-branchen.
  • rutineret rekruttering med et gennemprøvet procesforløb udført af erfarne konsulenter.
  • strategisk rekruttering, hvor kandidaten og kompetencen tænkes ind i afdelingen og i organisationens samlede kommunikative udfordring og behov.
  • rekruttering igennem et unikt fagligt netværk med over 15.000 kommunikationsfolk.


Vores proces falder i seks faser og du kan selv vælge om du har brug for hjælp til hele eller dele af forløbet.

Kontakt

Skriv en mail til Kommunikationsforum på : rekruttering@kforum.dk
 
 

Senest har vi løst opgaver for:

 
Akademikernes A-kasse søgte en fremsynet kommunikations- og marketingchef med stærke ledelseskompetencer og ambitioner om at være med til at styrke a-kassens digitale tilstedeværelse. Den profil fandt vi.
 
Den Blå Planet, Danmarks Akvarium gik på jagt efter en PR- og kommunikationskonsulent, der kunne få børn og voksnes hjerter til at banke for vandets forunderlige liv. Den vigtige medarbejder hjalp vi dem med at finde.
 

Hent prisliste

 

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.