Rasmus Flink


Rasmus Flink

Rasmus Flink

Karma: 0 (?)

Flotte resultater for Behandlingsskolernes elever

behandlingsskolerne4Hvert år offentliggør Københavns Kommune en oversigt over alle kommunens folkeskolers resultater fra afgangsprøven FSA (Folkeskolens Afgangsprøve). Oversigtens viser ikke kun, hvor dan karaktergennemsnittet ser ud på de enkelte skoler, men også hvor mange elever, der rent faktisk går op til folkeskolens afgangsprøve. Ikke overraskende topper Behandlingsskolerne denne liste endnu et år. Faktisk er Behandlingsskolerne den eneste skole på listen, hvor ikke en eneste elev i løbet af hele skoleåret er blevet fritaget for en eneste eksamen eller prøve. Hvor de andre skoler gennemsnitligt har foretaget 12 fritagelser for prøver, men udtagelse af en enkelt skole, hvor tallet er helt oppe på 97, så kan Behandlingsskolerne bryste sig af nul fritagelser.

Alle Behandlingsskolens elever gennemførte Folkeskolens Afgangsprøve

Behandlingsskolerne har altså i 2013 taget alle deres 24 prøveberettigede 9. og 10. klasseelever op til Folkeskolens Afgangseksamen, og alle eleverne gik til prøve i samtlige fag. Det er et særligt imponerende resultat, taget i betragtning af, at Behandlingsskolernes elever alle lider med minimum én psykisk diagnose, som begrænser dem i hverdagen. Det gode resultat skyldes blandt andet den store undervisningsmæssige og pædagogiske indsats fra de ansatte på Behandlingsskolerne. Derudover har Behandlingsskolernes investeringer i blandt andet faglokaler, for eksempel Fysik og IT (Smartboards, computere og iPads), været med til at forbedre undervisningsniveauet yderligere.

Behandlingsskolens elever til eksamen i alle fag – stadig flotte karakterer

På oversigten fra Københavns Kommune kan man se samtlige af folkeskolernes karaktergennemsnit. For Behandlingsskolerne endte dette på 4,56, hvilket er et rigtig fint resultat, når man tænker på elevernes niveau da de blev indskrevet på skolerne samt det faktum, at de har taget eksamen i samtlige fag. Det er som hovedregel sværere at få et højt karaktersnit når man går op i alle fag, i modsætning til man nøjes med at gå op i enkelte fag, som dansk, matematik og engelsk, hvilket er tilfældet for mange af de andre folkeskolers elever. Til afgangsprøven i 2013 præsterede en lang række af Behandlingsskolernes elever endda at hive hele 9 12-taller hjem, og samlet set var 15 % af de givne karakterer enten 10 eller 12.

FSA-resultater-i-Koebenhavn-sammenligning_Behandlingsskolerne


Kommentarer

Få nyhedsbrev

45 JOB

Kommunikationspraktikant

Se alle job Indryk job

Job

Communications Director

Frist: 11. april

Studentermedhjælper

Frist: 14. april

Praktikant

Frist: 16. april
Se alle job Indryk job

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.