Peter Thomasen


Peter Thomasen

Peter Thomasen

Karma: 0 (?)

Dus med døden – sådan kan vi omgå en sørgende

Den 28. september udkom bogen Dus med døden, skrevet af Marie-Louise Vianello og Mette Bendixen.

Bogen undersøger spørgsmålet om, hvordan man kan være omkring og omgå et menneske, der er i sorg - et menneske, som har mistet. Et fint element ved bogen er, at den både giver masser af vejledning og konkrete forslag til dette spørgsmål. Med andre ord har den en meget praktisk tilgang til et ellers tungt emne, der kan være svært for rigtig mange at tale om.

Marie-Louise og Mette har skrevet bogen ud fra de erfaringer, de selv har haft med at miste. Tilbage i 2011 mistede Marie-Louise sin mor og ganske kort tid efter døde Mettes kæreste. Både Marie-Louise og Mette oplevede, at en masse mennesker i deres omgivelser havde svært at opføre sig og agere naturlige omkring dem i sorgen. Netop berøringsangst er hele omdrejningsaksen for Dus med døden, og formålet med bogen er at give læseren redskaber til at lægge berøringsangsten fra sig.

I Begravelses Service har vi mødt forfatterne

Hos Begravelses Service kan vi ikke gøre andet end at tilslutte os Marie-Louise og Mettes vigtige pointe om, hvor afgørende det er at kunne være nærværende og naturlig, når man omgås et menneske, der er i sorg. Vi opfatter Dus med døden som en bog, der sætter fokus på en tematik, som rigtig mange mennesker kan have glæde af at få mere indsigt i.

Vi har mødt Marie-Louise og Mette og stillet dem et par spørgsmål til bogen. Der er tale om spørgsmål, der dykker ned i, hvorfor de har udgivet bogen, og hvilken forskel de mener, den kan gøre.

Læs hele interviewet med Marie-Louise og Mette

Du kan læse interviewet i sin fulde længde på vores blog. Du kan desuden blive holde dig ajour med alle Begravelses Services aktiviteter på min hjemmeside og på vores sociale medier, herunder på Facebook, Vimeo, Krak, Amino Bizz og Twitter.

Giv din stemme

5 stemmer
4,4/5

Kommentarer

Få nyhedsbrev

87 JOB

Praktikanter

Se alle job Indryk job

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.