Peter Thomasen


Peter Thomasen

Karma: 0 (?)

Oprettet på Kforum: mandag 18. maj 2015

Om

Peter Thomasen er manden bag Evercare og bedemandsforretningerne Begravlses Service, som på nuværende tidspunkt har syv afdelinger i Storkøbenhavn og Lolland-Falster. 
 
Peter Thomasen er søn af en far, som var vognmand og en mor, som var bankuddannet og er født i den mindre, jydske by Tirstrup. Peter Thomasen stiftede første gang bekendtskab med bedemands- og begravlsesfaget gennem hans morfar og farfar. Peter Thomasens morfar havde et savværk, hvor svendene producerede ligkister, når der ikke var nok af de klassiske tømrer- og snedker ordrer. I mellemtiden kørte Peter Thomasens farfar rundt med både vare og ligkister ved begarvelser eller bisættelser i Tirstrup og omegn.  Læs mere om Peter Thomasen på hans hjemmeside peterthomasen.com 
 
Det blev til, at Peter Thomasen selv overtog en ligkistefabrik og gik ind i bedemandsbranchen - Dalmose Trævareindustri. I den forbindelse var Peter Thomasen frontfiguren, der fik omstillet virksomheden til renere teknologi og bedre arbejdsmiljø, som resulterede i, at Dalmose Trævareindustri blev den første kisteproducent i EU, som blev miljøcertificeret efter EU standarden EMAS. 
 
Peter Thomasen stiftede herefter Evercare og begravelsesforretningerne Begravelses Service under konceptet Service og Omsorg. I 2008 var Peter Thomasen ansvarlig for, at Begralveses Service blev kvalitetscertificeret, som de første i Danmark. 
 
Peter Thomasen har dermed været med til at bane vejen for, at bedemands- og begravelesbranchen har et langt bedre ry og renomme - end det tidligere har været tilfældet. 

Erfaring

Organisation/FirmaJob-titelEvt. beskrivelse
Begravelses Service ApS
Siden 2010
Bedemand & Juridisk/økonomisk rådgiver Begravelses Service er din bedemands- og begravelsesforretning på Sjælland.

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.