Peter Lindblad


Peter Lindblad

Peter Lindblad

Karma: 0 (?)

Peter Lindblad: APC Forsikringsmæglere A/S skal være for alle
For Peter Lindblad har ideen om at udvikle en virksomhed, med fordele og ydelser alene til en mindre gruppe af velhavende danske pensionstagere, aldrig været relevant. Det har altid været vigtigt for Peter og APC, at APC Forsikringsmæglere skal være tilgængelig for alle danske pensionstagere, hvor APC altså kan skabe værdi, hvilket betyder; at sikre lavere omkostninger og bedre ydelser end kundens nuværende.
 
Det betyder i praksis, at APC er relevant for kunder med et pensionsdepot, der er større end 400.000 kr. og, at kunden har råderet over sit pensionsdepot. Det er desværre således, at hvis man som medarbejder indtræder i en firmapensionsaftale, så bliver ens pensionsopsparing, ikke alene sædvanligvis låst, så den ikke kan flyttes, men det er ligeledes arbejdsgiveren, der suverænt bestemmer, hvilket pensionsselskab og hvilke pensionsprodukter, der skal tilbydes til medarbejderne. Et forhold, som Peter Lindblad mener er helt ude af trit med nutiden og pensionstagernes reelle ønske og præference.
 

Peter Lindblad: Medarbejdere bør selv have indflydelse

Hvorfor skal medarbejdere med en pensionsordning ikke selv have indflydelse på valg af pensionsselskab og pensionsprodukt? Det kan give mening ved mindre pensionsopsparinger, men det giver ingen mening, for pensionstagere større pensionsopsparinger. Her bør hensynet til medarbejderens ønsker og præferencer gå forud for arbejdsgiverens. I dag kan en virksomhed sagtens håndtere indbetaling til forskellige pensionsselskaber – og der behøver jo ikke at være tale om 10 forskellige pensionsselskaber – 2 eller 3 forskellige pensionsselskaber kan gøre det.
 
Virksomheden kan sagtens placere alle risikoforsikringer samlet i et pensionsselskab, hvis det er hensigtsmæssigt – uden at dette forringer den enkelte medarbejders opsparing. Peter Lindblad og APC forventer indenfor kort tid at lancere et nyt banebrydende koncept til virksomheder og dets medarbejdere, der giver netop denne mulighed.

Læs mere om Peter Lindblad her på Kommunikationsforum, eller besøg hans hjemmesideFacebookLinkedIn eller WordPress.
 

Giv din stemme

10 stemmer
3,5/5

Kommentarer

Få nyhedsbrev

57 JOB

Internal Communications Manager

Se alle job Indryk job

Job

Kommunikationskonsulent

Frist: 26. september

Kommunikationschef

Frist: 21. september

Public affairs- og kommunikationschef

Frist: 27. september
Se alle job Indryk job

Kursus

Få styr på jeres krisekommunikation – før, under og efter

Kurset er udsolgt - tilmeld dig hvis du vil på venteliste

Se alle Bliv klogere

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.