Peter Lindblad


Peter Lindblad

Peter Lindblad

Karma: 0 (?)

For Peter Lindblad er transparens vejen frem

APC Forsikringsmæglere, stiftet af Peter Lindblad, har branchens laveste kundeafgang: <5%. Dette faktum kan i høj grad tilskrives den kundeværdi, Peter Lindblad og APC Forsikringsmæglere til daglig tilfører sine kunder.

Det er forkert at tro - som mange gør - at APC er forbeholdt velhavende kunder. Det har siden starten været vigtigt for Peter Lindblad, at APC Forsikringsmæglere er for alle danske pensionstagere. Eneste krav er, at disse har en opsparing, der kan flyttes – altså at den ikke er bundet af arbejdsgiver. Dog er det vigtigt at pointere, at APC Forsikringsmæglere ikke altid kan skabe værdi for kunden, hvis vedkommendes pensionsopsparing er mindre end 400.000 kr.

Peter Lindblad har oplevet, at det ikke er populært at skabe forandringer i en branche, der ikke har udviklet sig i mange år. APC Forsikringsmæglere og Peter Lindblad har siden begyndelsen - i 2007 - mødt en modstand mod den åbenhed, som APC tilbyder kunderne, og som Peter Lindblad har kæmpe fokus på at opretholde. Spørgsmålet om hvor mange penge, kunderne hvert år skal betale for de ydelser, de modtager, mener Peter Lindblad bør være en ret for en pensionstager såvel som en pligt for et pensionsselskab eller bank at oplyse.

Dog har Peter Lindblad erfaret, at det er noget, som mange pensionsselskaber og banker helst vil undgå at gøre, eftersom dette jo giver pensionstageren mulighed for at vurdere, om det er omkostningerne værd at modtage de enkelte ydelser.

Vil du vide mere om, hvem Peter Lindblad er, så besøg hans hjemmeside, eller besøg ham på LinkedIn, på Instagram, Twitter, Weebly, YouTube, Vimeo, WordPress, Yelp eller About.me.

Du kan selvfølgelig også læse mere på hans profil her på Kommunikationsforum.

Giv din stemme

5 stemmer
4,4/5

Kommentarer

Få nyhedsbrev

57 JOB

Kommunikationskonsulent

Se alle job Indryk job

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.