Pernille Fabricius


Pernille Fabricius

Pernille Fabricius

Karma: 0 (?)

Pernille Fabricius tog TMF Group globalt

Pernille Fabricius TMF GroupDa Pernille Fabricius sad som økonomidirektør og partner i TMF Group i Amsterdam og London fra 2005 til 2012, skete der ikke så lidt for den hollandsk ejede virksomhed. Den internationale virksomhed TMF Group, der og assisterer virksomheder verden over med blandt andet serviceydelser inden for løn, bogholderi, rapportering, oversættelse og andre services, ekspanderede faktisk voldsomt i perioden 2004 til 2008.

Da Pernille Fabricius Fabricius trådte ind i TMF Group i 2004, tog hun virksomhedens slogan ”We take companies global” helt bogstaveligt talt, hvilket blandt andet resulterede i, at TMf Group vækstede fra at operere i 20 lande til at være repræsenteret i intet mindre end 75 lande verden over.

Gjorde virksomheden til en af de foretrukne på verdensplan

Fra at bare 20 lande på verdensplan kunne gøre brug af TMF Group’s services, var Pernille Fabricius med til at gøre TMF Group til en af de foretrukne serviceudbydere af virksomhedsservices. I dag outsourcer virksomheder i 75 lande altså TMF Groups services, hvor TMF Group er med til at effektivisere og rationalisere deres daglige processer. For Pernille Fabricius er dét en succes, der haft betydning for rigtig mange mennesker.

Udover den internationale udvidelse var Pernille Fabricius også med, da TMF Group i 2008 solgte 60 % af virksomheden til den britiske kapitalfond Doughty Hanson & Co., der blandt andet investerer opportunistisk i europæisk fast ejendom og som har hovedkvarter i London samt kontorer i Frankfurt, Madrid, Milano, München, Paris og Stockholm. Denne handel sikrede Pernille Fabricius og resten af TMF Group prisen “PE deal of the year”, hvilken tildes til den mest profitable virksomhed hvert år.

Professionalisme og Pernille Fabricius

Udover internationaliseringen af TMF Group samt salget til den britiske kapitalfond Doughty Hanson & Co., var Pernille Fabricius også ansvarlig for at udarbejde den grundlæggende strategi for TMF Group koncernen samt for at professionalisere virksomheden globalt.

Alt i alt var Pernille Fabricius virke i TMF Group et syv år langt og succesfuldt samarbejde, hvilket har bragt TMF Group til det sted, hvor de er i dag. Efter de mange års arbejde på at internationalisere TMF Group skiftede Pernille Fabricius til at sidde på nogle af de vigtigste bestyrelsesposter i nogle af de største virksomheder i Danmark.

Bliv klogere på Pernille Fabricius

Er du interesseret i, at læse mere om Pernille Fabricius’ baggrund og karriere kan du læse mere om hende her, og du kan blandt andet følge Pernille Fabricius på Facebook, Twitter, Google+ og Kommunikationsforum.

Indlægget Pernille Fabricius tog TMF Group globalt blev vist første gang den Pernille Fabricius.

Giv din stemme

5 stemmer
4,4/5

Kommentarer

Få nyhedsbrev

18 JOB

Head of Communication

Se alle job Indryk job

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.