Pernille Fabricius


Pernille Fabricius

Pernille Fabricius

Karma: 0 (?)

Pernille Fabricius får ny formandspost

Pernille FabriciusPernille Fabricius er en af de erhvervskvinder i Danmark, der bliver ved med at imponere med hendes overskud og kompetencer inden for erhvervslivet. På nuværende tidspunkt sidder Pernille Fabricius i bestyrelsen hos MT Højgaard, MT Højgaard Holding og Royal Greenland samt som bestyrelsesformand i det engelske firma Ipes ved siden af hendes job i London, hvor hun også er bosiddende, som industrirådgiver hos det investeringsselskab TPG Capital og kapitalfonden Silverfleet Capital. Men som om det ikke var nok, går Pernille Fabricius nu, med imponerende vækstplaner, ind i rollen som bestyrelsesformand i det nyopstartede, verdensledende reputation management bureau SAFEonNET® i Danmark.

Som bestyrelsesformand hos SAFEonNET® er det blandt andet Pernille Fabricius’ opgave, at bistå med kapitalrejsning til den planlagte globale udvidelse af virksomheden, der som de første i verden tilbyder at forsikre virksomheders omdømme på nettet. Ifølge Pernille Fabricius kan hun som bestyrelsesformand hjælpe virksomheden med hendes internationale forståelse og forbindelser. Og hvis der er noget, Pernille Fabricius har, så er det international forståelse. Med Pernille Fabricius’ alenlange CV, hvor hun har besiddet ledende roller i både Danmark, England, Holland og senest et år i De Forenede Arabiske Emirater i Dubai, ved hun, hvordan erhvervslivet hænger sammen både i ind og udland.

Pernille Fabricius og omdømmet

Pernille Fabricius var ikke tøvende, da hun blev tilbudt formandsposten i det nyopstartede reputation management bureau. I Pernille Fabricius’ optik er forretningskonceptet både tidssvarende og relevant for virksomheder i 2015, da omdømmet aldrig har været vigtigere samt fordi det kan skabe “ro på bagsmækken” for mange virksomheder.

Ifølge Pernille Fabricius har vi at gøre med et forretningskoncept, der har både dansk og international relevans, hvorfor hun også ser SAFEonNET®s globale udvidelse ske inden for 10 år. Pernille Fabricius udtaler, at vækstpotentialet i virksomheden netop er signifikant, da det kan give virksomheder en ro til at kunne fokusere på deres forretning uden at skulle bekymre sig om dårlig omtale på nettet. Pernille Fabricius går selv, som alle andre store personligheder inden for erhvervslivet, meget op i sit eget omdømme, og i følge hende har virksomheders omdømme aldrig været vigtigere, end det er i 2015. Pernille Fabricius udtaler blandt andet, at da vi i dag befinder os i en verden, hvor stort set al kommunikation foregår online, kan det være svært at holde styr på, hvad der bliver sagt hvor og hvornår – samt hvordan det opfattes.

Ekspert indenfor vækst

Pernille Fabricius er, med hendes mange vigtige roller i store danske og udenlandske virksomheder, blandt de førende eksperter i Danmark, når det kommer til vækst. Netop på grund af Pernille Fabricius’ viden og erfaring med vækst sidder hun også i dag som industrirådgiver hos både et investeringsselskab og en kapitalfond samt som bestyrelsesmedlem og – formand i en lang række virksomheder. Og Pernille Fabricius kan virkelig noget med vækst. Da Pernille Fabricius sad som økonomidirektør og partner i virksomheden TMF Group i Holland, der beskæftiger sig med regnskab, jura og HR, etablerede hun for eksempel en vækststrategi, der sørgede for, at TMF Group vækstede fra at være repræsenteret i 20 lande til at have baser i mere end 60 lande verden over. Et godt eksempel på, hvorfor Pernille Fabricius er blandt de førende eksperter, når det kommer til vækst.

Er du interesseret i, at læse mere om Pernille Fabricius’ nye formandspost, kan du læse mere om det her.

Indlægget Pernille Fabricius får ny formandspost blev vist første gang den Pernille Fabricius.

Giv din stemme

6 stemmer
4,5/5

Kommentarer

Få nyhedsbrev

18 JOB

Marketingchef

Se alle job Indryk job

Kursus

Uddannelse: Rådgiver i intern kommunikation

Kurset er udsolgt - tilmeld dig hvis du vil på venteliste

Se alle Bliv klogere

Job

Kommunikationsrådgiver

Frist: 9. juni

Studentermedhjælp

Frist: 8. juni kl. 12.00

Kommunikationsmedarbejder

Frist: 12. juni
Se alle job Indryk job

Kursus

Uddannelse: Rådgiver i intern kommunikation

Kurset er udsolgt - tilmeld dig hvis du vil på venteliste

Se alle Bliv klogere

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.