Pernille Fabricius


Pernille Fabricius

Pernille Fabricius

Karma: 0 (?)

Pernille Fabricius, bidragsyder til bogen ” Karrieremor”

Pernille fabriciusI 2002 udkom erhvervskvinden Kira Milans bog ”Karrieremor – 12 kvinder om at forene jobambition og familieliv”, som omhandler hvordan toppen af Danmarks erhvervskvinder forener familielivet med høje karriereambitioner og en travl hverdag. Bogen, som Kira Milan skrev under hendes egen barselsorlov, indeholder bidrag fra 12 af Danmarks mest profilerede erhvervskvinder, der udover deres professionelle virke også opretholdt en velfungerende familieliv ved siden af. Blandt disse 12 karrierekvinder var blandt andet Pernille Fabricius, der bidrager med hendes egne tanker om, hvordan hun, på daværende tidspunkt, formåede at forene arbejdslivet og moderrollen. Et tema, som Pernille Fabricius den dag i dag er træt af, at snakke om og som hun synes fylder for meget i medierne generelt.

I bogen får man et indblik i, hvordan en lang række succesfulde karrierekvinder, der alle er fra 1970’erne, formår at få hverdagen til at hænge sammen, når karrieren fylder meget. Gennem bidragene fra de i alt 12 erhvervskvinder, heriblandt Pernille Fabricius, får man blandt andet indsigt i, hvordan ingen af dem har ladet sig begrænse på trods af, at de har børn. For Pernille Fabricius har det blandet kun bidraget til hendes kvalifikationer i arbejdslivet.

Socialliv og karriere, intet problem for Pernille Fabricius

For Pernille Fabricius har det altid ligget til hende, at ville have mest muligt ud af både familie-, social- og arbejdsliv, hvorfor hun heller ikke så det som en udfordring, at hun, dengang hun var ansat som finansdirektør i GN Netcom gruppen, tog på arbejde, da hendes datter var blot to en halv måned gammel. “Det var jeg nødt til”, udtaler Pernille Fabricius i bogen, og uddyber, at børn jo kan være lige så lykkelige ved at være sammen med andre søde mennesker end bare deres forældre, så længe de ved, at deres mor er der.

En af fællesnævnerne for næsten samtlige af bidragsyderne i bogen, inklusiv Pernille Fabricius, er, at de alle har fået familielivet til at harmonere selvom både mor og far er fuldtidsarbejdende i høje stillinger. Faktisk har blot én af de i alt 12 karrierekvinder og hendes mand valgt, at han skal være hjemmegående. Alt i alt tegner bogen et billede af, at Pernille Fabricius og de resterende 11 bidragsydere alle finder tilfredshed i at dele ansvaret med deres partner – og om det så roder lidt er ikke noget, de går op i. Det perfekte hjem er og bliver en individuel sag.

Bogen ”Karrieremor – 12 kvinder om at forene jobambition og familieliv”, hvor Pernille Fabricius er bidragsyder, kan lånes på bibliotekerne og er god inspiration til alle ambitiøse kvinder, der, ligesom Pernille Fabricius, ønsker at kombinere familie-, social- og erhvervslivet.

Indlægget Pernille Fabricius, bidragsyder til bogen ” Karrieremor” blev vist første gang den Pernille Fabricius.

Giv din stemme

5 stemmer
4,4/5

Kommentarer

Få nyhedsbrev

18 JOB

Kommunikationskonsulent

Se alle job Indryk job

Job

Digital redaktør

Frist: 8. juni kl. 9.00

Kommunikationskonsulent

Frist: 11. juni kl. 12.00

Student

Frist: 7. juni
Se alle job Indryk job

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.