Pernille Fabricius


Pernille Fabricius

Pernille Fabricius

Karma: 0 (?)

Det globale menneske bag Pernille Fabricius

Tegner man et billede af det nutidige karrieremenneske, vil man i sin mentale proces unægteligt støde på termen det globale menneske. Pernille Fabricius er et af de mennesker, som kan puttes i nævnte kasse. Med et alenlangt og storslået internationalt CV, har Pernille Fabricius sat sig selv og sin karriereprofil på verdenskortet.

Og dette verdenskort ser ikke længere ud, som dengang far var dreng. Den rivende samfundsmæssige – og teknologiske udvikling har mindsket afstanden mellem mennesker, og i dag er der blot et opkald fra mobilen mellem fiskeren i Thyborøn og surferen på Hawaii. For Pernille Fabricius’ vedkommende har det ikke ladet sig begrænse ved et opkald, men derimod har hendes drive, dygtighed og tårnhøje ambitioner sendt hende rundt på kloden.

De ”nye” samfundstendenser går hånd i hånd med erhvervslivets arbejdsstruktur. Mange virksomheder kan ikke længere forlade sig på at handle inde for de nationale rammer. Behovet for internationalt samarbejde er stødt stigende, og alting bliver hver dag mere internationaliseret. Pernille Fabricius er synonymet med dette paradigmeskift. Hun har ikke blot brudt personlige grænser, men også landegrænser – og livet har sendt hende ud på flere kulturelle dannelsesrejser, hvad enten disse har været led i Pernille Fabricius’ uddannelse eller karriere.

”Top-of-class” cand.merc.aud

Fra en ”top-of-class” cand.merc.aud-studerende på Copenhagen Business School til en seriøs karrierekvinde med flere ledende stillinger og bestyrelsesposter i forskellige internationale virksomheder, har Pernille Fabricius skabt et image, som få kun kan prale af. I dag bor hun i London med sin mand og børn, hvor livet som mor, hustru og industrirådgiver for TPG Capital og Silverfleet Capital skal passes ind i en yderst travl hverdagskalender.

I 2015 blev Pernille Fabricius bestyrelsesformand i det danske reputation management bureau SAFEonNET, som arbejder med virksomheders omdømme på internettet, hvor hovedformålet er at hjælpe til i den nært forestående internationaliseringsproces, som bureauet står overfor. Og der hersker ingen tvivl om, at Pernille Fabricius er rette kvinde til sådan en udfordring, hvor hun, med sin internationale erfaring, multikulturelle mindset samt skarpe økonomiske sans, skal medvirke til global succes.

Det kan lyde klichéfuldt, men Pernille Fabricius formår, som få, at holde mange bolde i luften, for ved siden af nævnte poster, sidder Pernille Fabricius også som bestyrelsesmedlem i MT Højgaard og i Royal Greenland. Så det kræver mere end blot en international baggrund at sætte dagligdagen i struktur.

Udlængsel siden barndommen

Pernille Fabricius’ udlængsel har sikkert ulmet i hendes barnekrop siden tiden i kravlegården, men grundlæggende er det hendes professionelle ambitioner og klogskab, der har drevet hende ud i verden. Uddannelsespapirerne er blandt andet også stemplet af Harvard Business School og University of Leicester, og siden har karrieren bragt hende et smut forbi Holland og De Forenede Arabiske Emirater. Og den dag i dag er erhvervskvinden Pernille Fabricius ikke længere dansk borger – hun er verdensborger.

Om man vil det eller ej, så er det globale samfund en realitet – og dermed nutidens og fremtidens billede på erhvervslivet. Det globale samfund stiller krav til borgere om at agere globalt, udvide horisonter og lære at samarbejde med mennesker fra andre kulturelle baggrunde. Om få år vil den almene danske 4. klasses elev nok have kinesisk på skoleskemaet, og den tendens vil de globale mennesker som Pernille Fabricius til hver en tid hilse velkommen.

Følg Pernille Fabricius

Har du lyst til at vide mere om Pernille Fabricius og blive yderligere inspireret, kan du følge hende her på bloggen.

Indlægget Det globale menneske bag Pernille Fabricius blev vist første gang den Pernille Fabricius.

Giv din stemme

5 stemmer
4,4/5

Kommentarer

Få nyhedsbrev

18 JOB

Studentermedhjælper

Se alle job Indryk job

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.