Om Kforum

Vi er et debat- og netværksforum med over 18.000 K-profiler. Kom og vær med.
Hvem er vi, og hvad vil vi?

 

Kforum blev stiftet i 1999 og ejes i dag af Watch Medier hos JP/Politikens Hus.

Kforum er et community, der henvender sig til alle med interesse for kommunikation. Vores mål er at oplyse om nye tiltag, tendenser og trends inden for kommunikations- og medieverdenen og i samfundet generelt. Samtidig ønsker vi at skabe en aktiv debat, hvor alle med kvalificerede meninger og holdninger kan komme til orde. Vi har månedligt 100.000 besøgende. Ugentligt sendes vores nyhedsbrev ud til over 16.000 læsere – i nyhedsbrevet får du en oversigt over nye artikler, debatter, K-netværk og K-dage.  Tilmeld dig nyhedsbrevet her.
 
Hvem skriver på Kforum?
Kforum skrives og redigeres af chefredaktør Timme Bisgaard Munk og resten af redaktionen. I samarbejde med eksterne skribenter fra landets universiteter, andre medier, organisationer, virksomheder og kommunikationsbureauer.
 
 
Hvem læser Kforum?
Kforum finder sine kernelæsere blandt de toneangivende medier, interne og eksterne kommunikations/pr-bureauer og -afdelinger samt undervisere og studerende på de højere læreanstalter.
 

Nyhedsbrevet sendes ud til blandt andre Novo Nordisk, Navision, Lundbeck, DR, Politiken, Lego, FDB, Danske Bank, DSB, DA, Miljøministeriet, DI, LO, PricewaterhouseCoopers, Grey, Carlsberg, TDC, Berlingske Tidende, BRF Kredit, Velux, Københavns Kommune, Udenrigsministeriet, DJØF og TV2.
 
Efteruddannelse hos Kforum
Hos Kforum har vi en en lang række kurser og faglige netværksgrupper inden for kommunikation og markedsføring. Vores kurser kalder vi K-dage og K-netværk er vores faglige erfa-netværk. Læs mere om vores K-netværk her.
 
 
Jobannoncering på Kforum
Kforum er det største site inden for formidling af stillinger og annoncering i kommunikationsbranchen. Se priser, krav og fremgangsmåde for annoncering under Opslå job.
 
Juridiske betingelser for freelance-bidrag til Kommunikationsforum A/S
Eksterne skribenter (freelancere), der leverer en ydelse til Kommunikationsforum A/S, overdrager samtlige økonomiske ophavsrettigheder til ydelsen til Kommunikationsforum A/S. Dog overdrages freelancerens ideelle rettigheder ikke til Kommunikationsforum A/S.
 
Adresse
Rådhuspladsen 37
1785 København V
 
Telefon:   53 51 56 70
E-mail:     info@kforum.dk
 

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.