Kforum nyhedsbreve

Kforum nyhedsbrev
Dato:
torsdag 6. februar 2020
Titel:
Trump sparker årets valgkamp i gang :: Influencer eller ambassadør? :: Sådan tweeter du dig ind på den politiske dagsorden :: Loud, Sein, DJ og den nye medievirkelighed :: Trump: frelseren sendt af Gud
Se som website
 
 
 
KFORUM
 
Facebook Twitter LinkedIn Instagram
 
 
 
 
Danmarks største kommunikationsforum
 
 
 
 
 
 
Timme Bisgaard Munk
 
 
 
Kære læser

Læs Mark Herrons analyse af Trumps State Of The Union-tale, der var fyldt med visuelle pletskud. Trump sparker årets valgkamp i gang. Rikke Damgaard og Katrine Thielke ser på influencers og medarbejderambassadører som medier. Influencer eller ambassadør? Johannesen forklarer, hvordan du trænger igennem med Twitter. Sådan tweeter du dig ind på den politiske dagsorden. Tag med Kforums udsendte Anton Lykketoft til Trump-rally i Iowa. Trump: frelseren sendt af Gud. Har Dansk Journalistforbund svigtet, når de godtager, at Radio Loud betaler Sein-værter et symbolsk beløb for at producere natradio? Læs Uffe Gardels klumme: Loud, Sein, DJ og den nye medievirkelighed.

 

Emma Drastrup-Fjordbak ser på, hvorfor DR stadig sidder fast i et image som legeplads for røde lejesvende. Framing, følelser og fortid: kampen om DR og mediedebatten. Krisekommunikationsstrategien i cykelsporten er tit tavshed. Det så vi sidst, da Jakob Fuglsang blev mistænkt for at have forbindelser til dopinglægen Michele Ferrari. Torben Lindberg har set på sagen. Tavshed som krisestrategi. Du kan stadig nå at komme med dit bud på  årets bedste kampagne 2019. Indstil den til KOM20-kampagneprisen. Har du skrevet årets speciale, så indsend det til årets prisuddeling. Læs fx Jakob Esmanns speciale, hvor han analyserer statsminister Mette Frederiksens retorik. En socialdemokratisk provinspopulisme i en globaliseret verden?

 
Interesseorganisationer kommunikerer for at fremme en sag. Men hvordan lykkes man bedst med at komme på politikernes dagsorden, vinde opbakning i pressen og engagere sine medlemmer? Kom til gratis morgenmøde 4. marts, og hør, hvordan BUPL lykkedes med at få sagen om minimumsnormeringer øverst på den politiske dagsorden.
 
 
 
 
 
BLIV KLOGERE
 
 
 
 
4. marts 2020
København
 
 
 
 
 
 
JOB TIL DIG
 
 
 
 
Frist: 12. februar
 
 
 
 
 
 
 
 
 
NYESTE ARTIKLER
 
 
 
 
 
Mark Herron
 
 
 
 
 
 
 
Anton Lykketoft
 
 
 
 
Troels Johannesen
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Rikke Damgaard
 
 
 
 
Torben Lindberg
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Emma Drastrup-Fjordbak
 
 
 
 
Uffe Gardel
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Annoncer
 
 
 
 
 
 
 
Bliv klogere med kforum
 
 
 
 
 
18. marts 2020
København
 
 
 
 
 
 
27. februar 2020
København
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
1. april 2020
København
 
 
 
 
 
 
1. juni 2020
København
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Job du kan søge