Niels Tybjerg


Niels Tybjerg

Niels Tybjerg

Karma: 0 (?)

Forfatter:

1


artikler

31


indlæg

10 sjove søgninger der gav trafik i 2011

Har du fået trafik fra lige så suspekte søgninger som IIH Nordic?

 

Som Google Analytics Certified Partner har vores konsulenter til dagligt fingre i enorme mængder data for vores kunder i ind- og udland.

Vampyr Tendenser 2011

Et uhyggeligt besøg på iihnordic.dk

Men nogle gange er det de helt små datamængder, der er de sjoveste at kigge på. På iihnordic.dk har vi kigget longtail-trafikken igennem for 2011, og folk er endt på siden via både interessante, morsomme og betænkelige søgninger igennem året.

Vi vil godt præsentere vores læsere for det, som vi selv synes var de 10 mest tankevækkende søgninger på vores Google Analytics-konto i året der gik – inklusiv et forsøg på at forklare, hvorfor folk er endt hos os.

Vi må blankt erkende, at de fleste af dem bouncede, og en del af dem er også blevet slemt skuffede af, hvad de reelt mødte af indhold på siden – det er ulempen ved effektiv søgemaskineoptimering…

 

Top 10 med sjove søgninger, der endte på iihnordic.dk

1. Vampyr tendenser 2011. Sikkert en stakkels teenagepige på jagt efter sidste nyt om Twilight. Hvad hun fandt var et blogindlæg om online tendenser for 2011 – vi undskylder!

 

2. Spækhugger oversat til kroatisk. Vores blog får årligt et utal af besøgende ind på oversætter-relaterede søgninger, da vi helt tilbage i 2008 skrev et blogindlæg om Google Translate, der ranker fantastisk.

 

3. SEO er varm luft. Personen, der er endt hos os på den søgning, har nok ikke fundet den store opbakning.

 

4. Uopfordret ansøgning til bar. Godt nok er det en fest at arbejde hos IIH Nordic, men der er dog grænser… Søgningen landede på en af vores mange jobopslag fra 2011, da vi har udvidet en del.

 

5. Scor lille blondine profil. Vi har fået en del dating-relaterede søgninger på det seneste grundet blogindlægget To hjemmesider går ind på en bar, som beskriver sammenhængen mellem at drive forretning online og at score i nattelivet. Vi håber, at en flok singler har lært et trick eller to, de kan tage med over i den virkelige verden.

 

6. Tilmelding til søgerobotter. At vi får trafik på sådan en søgning viser bare, hvor længe vi har arbejdet med søgemaskineoptimering, for det er bestemt ikke noget, der er relevant længere. Vi håber, at den søgende blev klogere.

 

7. Mekaniker cykelhold. I forbindelse med VM i cykling i København, skrev vi et lille blogindlæg om, hvad man kunne lære om hjemmesideoptimering fra den begivenhed. Vi tilbyder dog hverken lapning eller smøring af tandhjul på andet end hjemmesider, så vi håber, at personen fandt en anden løsning.

 

8. Hvorfor tror Google jeg er på Frederiksberg. Et godt spørgsmål, som mange københavnere stiller sig selv i forbindelse med Googles local search. Og spørgsmålet bliver faktisk besvaret i kommentarerne til vores indlæg om Google Places.

 

9. IIH Nordic nøgenbilleder. Vores konsulenter gør åbenbart et godt førstehåndsindtryk, siden folk søger på den slags.

 

10. Hvad koster en liter mælk Brugsen. Et blogindlæg om, hvordan man kan bruge tryghedssymboler på sine hjemmeside, genererede besøget med denne søgning. Hvis du undrer dig, må du klikke på linket og få forklaringen.

 

Vi modtog også en enkelt international gæst på søgningen 最新通知:申通到新疆直达乌鲁木齐!新疆其他地方全部暂停,开通时间待定!.

Selv efter en oversættelse kan vi ikke finde en fornuftig forklaring på det.
Modtog du selv nogle besøgende på sjove søgeord i året der gik? Del dem endelig med os i kommentarfeltet.

 

The post 10 sjove søgninger der gav trafik i 2011 appeared first on IIH Nordic.

Kommentarer

Få nyhedsbrev

31 JOB

Studentermedhjælper

Se alle job Indryk job

Job

Kampagnerådgiver

Frist: 31. december

Projektleder

Frist: 2. januar

Digital Campaign Manager

Frist: 21. december
Se alle job Indryk job

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.