Niels Kinch


Niels Kinch

Niels Kinch

Karma: 0 (?)

Hurtig og præcis kommunikation
Når man internt i en virksomhed kommunikerer, er det enormt vigtigt at blive forstået hurtigt og præcist. Det fælles mål skal være klart for alle, og det samme skal hvem, hvad og hvornår. Når man bliver god, så sætninger og fortællinger, bliver erstattet af korte beskeder eller blot 
 
Jeg er selv opvokset med sejlsport og med at få et hold til at fungere. Hver eneste dag drager jeg paraleller til det. Når vi på en båd med 5 personer, til sidst opnåede at sejle næsten uden ord, var det helt unikt. Konkurrenter og andre hold, kommunikerede og snakkede konstant. Den indbyrdes forståelse er mindst lige så vigtig som specialisterne. For eksekvering slår til enhver tid planer og tanker. 
 
Det er uhyre relevant at kigge på hvad DKsejlsport gør med firmasejlads. Her tager de helt almindelige mennesker og sender dem på vandet i en sejlbåd. Når alle er på udebane handler man instinktivt og rollefordelingen træder for alvor i kraft. Efter et par timers træning kan alle sejle og derfor tester man dem i en kapsejlads. 
 
Man behøver ikke at være sejler for at se hvem der sejler hurtigt. Det hold der formår at omsætte inputs og læringer, til egen fremdrift, ender som det hurtigste hold. Hver gang. 
 
Jeg skal helt sikkert bruge matchrace som teambuilding igen i 2018

Giv din stemme

6 stemmer
4,5/5

Kommentarer

Få nyhedsbrev

50 JOB

Videojournalist

Se alle job Indryk job

Job

Studentermedhjælper

Frist: 19. august

Presse- og SoMe-konsulent

Frist: 19. august

Grafisk designer

Frist: 25. august
Se alle job Indryk job

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.