Niels Christian Laursen


Niels Christian Laursen

Tlf. 21584063

Karma: 1 (?)

Forfatter:

1


artikler

55


indlæg

Oprettet på Kforum: torsdag 11. november 2010

Om

Jeg er en nørd med forretningssans. Jeg kan hjælpe din virksomhed med det digitale.
Uanset om det er redskaber der skal hjælpe internt eller eksternt. Det handler om mennesker!
 
Digitalt er forretning
Det handler i bund og grund om tre ting, teknologi, mennesker og organisationer
 
Uanset om det handler om et nyt intranet, et nyt CRM, eller et nyt website, så skal det støtte op om virksomhedens formål. Teknologien er således primært et redskab. Et redskab som bør tage udgangspunkt i medarbejdere og kundernes behov.
 
Jeg har 4 års erfaring med digitale og sociale medier, hvor jeg har arbejdet med alt fra branding, sociale medier, SEO, content marketing. Jeg har arbejdet med Sitecore, Umbraco og Wordpress CMS. Derudover har jeg arbejdet med intern kommunikation i form af intranet.
 

Teknologi og forretning er uadskillelige

Det er efterhånden umuligt at adskille forretning og det digitale fra hinanden. Derfor er der også et nyt behov for et sådan fokus i virksomhederne - Det kan jeg hjælpe med

 

Erfaring

Organisation/FirmaJob-titelEvt. beskrivelse
STEP A/S
Siden 2017
Digital Projektelder Hos STEP arbejder jeg for, at lave de bedste oplevelser på internetettet for kundernes brugere.
Sydbank A/S
Siden 2015
Digital projektleder Jeg arbejder for hver dag, at gøre bank mere enkel. Som digital projektleder arbejder jeg med - sociale medie strategi og eksekvering - Digital projektledelse - Den digital kundeoplevelse - SEM/SEO - Optimering via Webanalyse - Tracking og implementering af Google tagmanager Derudover er det et af mine ansvarsområder, at sikre, at den digitale indsats på bl.a. sociale medier støtter op om bankens overordnede marketing strategi.
Oxygen A/S
2013 - 2015
Digital Marketing Jeg har ansvaret for virksomhedens digitale markedsføringsstrategi. Jeg står således bag strategi, såvel som udførelsen heraf. Dette medfører overvågning, benchmarking, produktion af indhold, og oparbejdelse af relationer til partnere og stakeholders. Derudover er jeg med til at udføre tests af social integration på forskellige partneres website
Nordfyns Kommune
2012 - 2013
Studentermedhjælper - Kommunikation Hos Nordfyns Kommune er jeg ansat under Kommunikationsafdelingen.Jeg står for indhold til branding kampagnen "Nordfyn - Mere Fyn for pengene" Herunder har jeg ansvaret for en Wordpress hjemmeside - www.merefyn.dk og en tilhørende facebook side. Baggrunden for kampagnen er, at den skal tiltrække flere beboere til kommunen - især fra Odense Kommune. Dette gøres gennem historier fra området.
TV 2 Danmark
2011 - 2012
Nedtager Jeg var ansat som studentermedhjælper på Udlandsafdelingen hos TV 2 Nyhederne på Kvægtorvet i Odense. Jeg registrerede, bestille og arkiverede livefeeds og videoer fra forskellige samarbejdspartnere, herunder European Broadcast Union (EBU) Reuters og Associated Press. Derudover assisterede jeg med research og andre forestående opgaver for Nyhedsafdelingen i Odense.

Uddannelse

InstitutionGrad/retningEvt. beskrivelse
Syddansk Universitet
2013 - 2015
intl. virksomhedskommunikation
Cand.Mag
Mit speciale om dynamisk forandringsledelse og digitalisering I specialet fremsætter jeg en ny model for organisationsforandring og digitalisering. Nøglen til forandringer handler om en dynamisk tilgang, der fokuserer på mennesker fremfor excel ark og teknologi. Succesfuld implementering af teknologi handler om at kunne navigere i kaos og kompleksitet.
Syddansk Universitet
2010 - 2013
International Virksomhedskommunikation
Bachelor
Jeg afsluttede min bacheloruddannelse i International Virksomhedskommunikation, engelsk og medier i sommeren 2013. Her har jeg modtaget undervisning i de følgende discipliner: * Organisation * Markedsføring * Kommunikation * Amerikanske og Britiske økonomiske samfundsforhold * Engelsk Sprog og kommunikation * Mediefag * Human Ressource Management * Sport og Medier. *Visuel analyse og design - Herunder Photoshop og InDesign

Artikler

 
Mandag 12. oktober 2015
1

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.