Nicolaj B. Müllertz


Nicolaj B. Müllertz

Nicolaj B. Müllertz

Karma: 0 (?)

Nicolaj B. Müllertz om Online Reputation Management!

Hej med jer alle sammen!

Jeg er ny her på Kommunikationsforum, og ville lige poste mit første indlæg her :)

Mit navn er Nicolaj B. Müllertz, jeg er 24 år og bor i København NV. til daglig arbejder jeg med online markedsføring, og elsker mit arbejde. Jeg stiftede for et halvt år siden eget firma, og er nu fuldtid i det. Det er gået super stærkt, og jeg er en glad mand :D

Indenfor online markedsøfring arbejder med flere forksellige ting, men mest af alt holder jeg af at arbejde med Reputation Management, som jeg finder ekstremt spændene. For dem der ikke ved hvad det er, så er det hvis et firma, eller produkt har dårlig omtale når man søger efter det, der går jeg ind og retter op på den dårlige omtale online.  Jeg syntes det er et spændende emne, da alle i min verden bør have en ekstra chance. nok kan man dumme sig, men på nettet vil det blive stående for altid.

Der er selvfølgelig i nogle tilfælde jeg ikke kan og vil hjælpe til, hvis formaet bevidst gang på gang har gået mod lov og ret. Men jeg er stadig af den mening at blot fordi man har dummet sig engang, så fortjener man stadig en ekstra chance!

Jeg glæder mig til at skrive en masse herinde,

Nicolaj B. Müllertz

Kommentarer

Få nyhedsbrev

50 JOB

Kommunikationskonsulent

Se alle job Indryk job

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.