Nicolaj B. Müllertz


Nicolaj B. Müllertz

Nicolaj B. Müllertz

Karma: 0 (?)

Hvem Er Nicolaj B. Müllertz

Navnet er Nicolaj B. Müllertz. Jeg er 23 år, født d. 27 November 1985. Jeg er opvokset i en almindelig dansk kernefamilie med min mor som mit helt store forbilled. Jeg er en person der tror på alt hvad jeg laver! 

Køge, er min hjemby og der jeg befandt mig i min barndom og ungdom. Jeg er ikke højt uddannet og har heller aldrig befundet mig godt på skolebænken. Som 20 årig tog jeg chancen og valgte en tømrerskole fra for at prøve udfordringer med Forsvaret. Jeg kom til Skive kaserne, og faldt ret hurtigt på plads. Jeg fik mig en lejlighed og følte mig hurtigt hjemme i det nordjyske. Langt fra mors mad i køge, blev jeg dag for dag mere og mere glad for mit ophold i skive. Jeg blev så glad for det at jeg skrev kontrakt med hæren om at blive udsendt. Efter værnepligten ventede yderligere 8 hårde og opslidende måneder med hård fysisk og psykisk træning. En spændende tid hvor jeg lærte utrolig meget om mig selv.

15. Februar 2008!

3 timer efter jeg havde sagt farvel til familie og venner i Kastrup lufthavn befandt jeg mig i Kosovo. Et nyt liv skulle til at begynde. De 6 måneder jeg havde i kosovo var bestemt nogle af de mest lærerige i mit hidtidige liv. Selvom vise dage kunne være lange så befandt jeg mig godt på Balkan.  Det var en stor ære at gøre et stykke arbejde for et land der havde været så meget ondt igennem..

Da jeg hjemvendte fra Kosovo vidste jeg også at hæren havde givet mig de udfordringer jeg skulle bruge, og at jeg ikke længere ville fortsætte i hæren. Jeg flyttede tilbage til København og startede på en uddannelse til Sports Massør. 

Den dag idag er jeg stensikker på at min karriere skal fortsætte som seævstændig. Jeg har altid troet på mine egne ideer, og jeg er sikker på jeg vil få stor succes som selvstændig. Lige for tiden har jeg projekt kørerende  med min dejlige kæreste vi er ved at udarbejde. Hele det projekt vil jeg blogge om lige fra starten, til produktet står færdigt :) Jeg vil fortælle alt! Alt lige fra hvordan vi klarer os, hvilke problem stillinger vi er havnet i, hvad vi skal forbedre og meget mere..  Så vær beredt på min næste blog indlæg der fortæller jeg meget mere om hvad projektet går ud på..

Hæng på eller bliv blæst af i farten,

Venligst,

Nicolaj B. Müllertz

 

n1189981952_385465_7348495

Giv din stemme

5 stemmer
4,4/5

Kommentarer

Få nyhedsbrev

63 JOB

Kommunikationskonsulent

Se alle job Indryk job

Få nyhedsbrev

Job

Pressechef

Frist: 23. maj

Social Media Manager

Frist: 31. maj

Video Stream Producer

Frist: 29. maj
Se alle job Indryk job

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.