Nicolai Kristensen


Nicolai Kristensen

Nicolai Kristensen

Karma: 0 (?)

4 efterårsaktiviteter til ham, hende og til jer

Vejret er gråt og kulden er begyndt at nive lidt i huden. For mange af os betyder det, at vi ikke har lige så meget udendørsaktivitet i vores hverdag. Når dette samtidig er kombineret med en pandemi og de mange restriktioner, der medfølger, bliver det pludseligt begrænset, hvad vi egentlig kan få tiden til at gå med. Mange af os arbejder, går i skole, passer børn eller renoverer boligen, men det er samtidig bare vigtigt, at vi ikke glemmer hyggen. I dette blogindlæg kommer jeg med fire aktiviteter, som du eller I kan gøre henover efteråret. Der er én til ham, én til hende, én til de små og én til jer alle. 

 

#1 → Ølsmagning hos Nørrebro Bryghus

Dette punkt henvender sig til dig, der er ølentusiast. Hos Nørrebro Bryghus har du mulighed for at nørde øl med henblik på både øllets historie, de mange forskellige øltyper og måden man smager og indtager øl på. Hos Nørrebro Bryghus har du både mulighed for at smage på deres egne hjemmebryggede øl, men også øl fra verden over. 

 

I bliver selvfølgelig ikke overladt til jer selv. Sammen med jer vil der være en ølekspert, der vejleder jer til den bedste øl-oplevelse og som besvarer alle jeres spørgsmål. Hold jer endelig ikke tilbage, selv ikke med de mest nørdede spørgsmål. 

 

I vælger selv, om I vil tilmelde jer et fælles arrangement eller booke en privat ølsmagning. Dog kræver det, at I er, eller betaler for, minimum otte personer, hvis I ønsker en privat ølsmagning. I kan  efterfølgende kombinere arrangementet med spisning i restauranten og slutte aftenen af med nogle af bryghuset bedste øl. 

 

 

#2 → Få lagt en professionel makeup i København

Det næste punkt henvender sig nok primært til kvinderne, men alle er selvfølgelig velkomne. Det drejer sig nemlig om at få lagt en professionel makeup hos en yderst avanceret makeup artist. Sine Ginsborg har en makeup uddannelse i København, hvor hun til daglig deler ud af sine 26 års erfaring i branchen.

 

Dog har hun også kurser og ydelser til dig, der blot ønsker at udvide din palette. Hun kan lære dig, hvordan du lægger en naturlig makeup, da det med tiden er blevet cool at skrue ned for makeuppen. Her lærer du at fremhæve din allerbedste sider, men uden, at folk lægger mærke til, at du har makeup på. 

 

Hvis du allerede har mestret, hvordan du lægger en naturlig makeup, har du også mulighed for at lære, hvordan du lægger en klassisk eyeliner. For mange er denne teknik et must, da den fremhæver øjnene og givet looket kant. 

 

Det kan jo være, at du allerede har mestret ovenstående to punkter. Måske er du så god, at du betegner dine teknikker som avanceret inden for faget. Hvis dette er tilfældet kan du vælge at få lagt en komplet professionel makeup. Hvis du snart skal til bryllup, en fødselsdags- eller en gallafest er dette en oplagt mulighed for at lære nye teknikker og samtidig vælte de andre deltagere bagover med dit skarpe look.  

 

 

#3 → Tag børnene med på Trafiklegepladsen 

Den bemandede trafiklegeplads i fælledparken er en lille “trafikby”, hvor børn kan lære at begå sig i trafikken. Men som navnet trafiklegepladsen fortæller, er det også et sted, hvor børn og familier tilegner sig mange hyggelige stunder. Trafiklegepladsen har både lyssignaler, vejskilte, optegnede veje og stier, fortove, benzintanke og meget mere. 

 

Det er gratis for børn at låne cykler eller løbecykler i alderen op til 8 år eller med en højde på maks 130 cm. Alle aldre må dog benytte trafiklegepladsen, og det er også tilladt at tage sin egen cykel med (dog ikke en ladcykel). 

 

Ved siden af trafiklegepladsen er der en almindelig legeplads med vipper, gynger, en klatreborg m.m., og der er også både bænke og borde, hvor I nyde jeres medbragte mad og drikke. 

 

 

#4 → Oplev naturens bedste sider med hele familien 

Det sidste punkt er noget omhandler naturens mange glæder. Efteråret og den danske natur er en helt særlig kombination, som fylder os med følelser og fornemmelser, man ikke får mange andre steder fra. Bladene bliver får efterårets brændte farver og falder ned over os, imens vi går under træerne. 

 

Naturen fungerer ligeledes som den perfekte legeplads for de kreative børn, hvor kun fantasien sætter grænser. Men samtidig også som et sted, hvor voksne finder ro og tilstedeværelse i nuet. 

 

Der er mange fantastiske ting ved den danske natur, men det kan for nogle være ganske besværligt at navigere ude i de danske skove. Derfor har naturstyrelsen beskrevet 100 af de flotteste vandreruter i den danske natur. Tag et kig på kortet og led efter ruterne tæt på jer. 

 

Jeg håber, at dette blogindlæg har bidraget til dit og jeres efterårsprogram. Mulighederne er mange, hvis man leder godt nok, og her var bare fire af dem

Giv din stemme

5 stemmer
4,4/5

Kommentarer

Få nyhedsbrev

51 JOB

Taleskriver

Se alle job Indryk job

Job

Redaktionspraktikant

Frist: d. 30. november.

Kommunikationschef

Frist: 3. december

Formidler og strateg

Frist: 7. december
Se alle job Indryk job

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.