Nicolai Giødesen


Nicolai Giødesen

Karma: 0 (?)

Oprettet på Kforum: torsdag 4. maj 2017

Om

Nicolai Giødesen - Om

Nicolai Giødesen, advokat med møderet for højesteret og ejer af Advokatfirmaet Nicolai Giødesen.
 
Med mange års erfaring som selvstændig advokat har Nicolai Giødesen opnået mange faglige resultater gennem sit virke som ejer af Advokatfirmaet Nicolai Giødesen. Med speciale i lejeret, andelsblog- og ejerforeningsret, entrepriseret, ejendomsoverdragelser og ejendomsret har Nicolai haft fokus på at tilbyde en kyndig rådgivning til mange faste klienter, som har haft langsigtede og gode, tillidsfulde forhold med ham.
 
Advokatfirmaet Nicolai Giødesen har tillagt ejendomsadministration et særligt højt fokus, hvorved virksomheden har en selvstændig afdeling til drift af dette. Med seks højt kvalificerede ejendomsadministratorer ansat kan Advokatfirmaet Nicolai Giødesen tilbyde full-service løsninger og administration til branchen. Virksomheden har igennem en lang årrække haft en kundebase, der er spredt vidt udover hele landet, hvorfor der er opbygget et stort erfaringsgrundlag i internt virksomheden.
 
Nicolai Giødesen tilbyder byggeteknisk rådgivning, hvormed en dedikeret byggeteknisk afdeling i Advokatfirmaet Nicolai Giødesen bistår med kompetent bistand i alskens byggetekniske spørgsmål. Dette dækker således over en bredt funderet rådgivning, hvor alt fra koordineringen ved en eventuel byggesags begyndelse til en års gennemgangen sker fyldest kan varetages af virksomheden.
 
 

Ejendomsadministration i hele Danmark

Nicolai Giødesen hjælper med administration af ejendomme, foreninger og andre boligtyper i hele Danmark. På kontoret ved Slotsholmen varetager han og hans kollegaer administrationsopgaver, der kendetegnes ved høj service, nem og personlig kontakt samt grundighed i alle opgavetilgange. Nicolai Giødesen har i mere end 35 år arbejdet inden for ejendomsadministrationsbranchen, og han er derfor en af de mest erfarne inden for området. Han kender til al lovgivning på området for blandt andet ejer-, udlejnings- og andelsboliger. Hans service inkluderer ligeledes kompetent juridisk rådgivning. Han og hans virksomhed er opdateret og ofte på forkant med seneste lovændringer og viden om retspraksis i Danmark, hvorfor der tilbydes vejledning af højeste kvalitet. Nogle af de ydelser, Nicolai Giødesen tilbyder er blandt andet:
  • Lejeaftaler for beboelses- og erhvervslejemål
  • Fortolkning af vedtægter
  • Juridiske spørgsmål om fast ejendom
  • Rådgivning af ændring af vedtægter
  • Deltagelse på beboermøder og generalforsamlinger
  • Vurdering af lejeniveauet
Hvis opgaven ikke udføres af Nicolai selv, kan en af hans erfarne og kompetente kollegaer tage over.
 

Bedre boligforhold til ældre

Uden for sit professionelle virke, arbejder Nicolai Giødesen for bedre boligforhold til ældre. Han sidder i bestyrelsen for Aktive Pensionisters Boligfond (APO), der arbejder for at skabe bedre leve- og boligforhold ældre mennesker. Det gøres ved at bygge og administrere ældreboliger. En af grundende til, at Nicolai Giødesen gerne vil skabe bedre boligforhold for danskere, der er oppe i årerne, er fordi, at boligen udgør en vigtig ramme for livskvaliteten. Men den måde, vi lever op i dag, stemmer ikke overens med de løsninger, der tilbydes i danske boligområder og miljøer. Flere bor alene, og det kan derfor være en stor økonomisk udgift at bibeholde en respektabel levestandard efter man har forladt arbejdsmarkedet. Gennem Aktive Pensionisters Boligfond (APO) hjælper Nicolai Giødesen med boligbyggerier, der bygges på individuelle valg og præferencer.  Derudover skal nye boliger være tilpasset de ældres behov og have en omsorgsgrad, der kan sikre de ældres boligforhold stemmer overens med deres levevilkår.
 

Fritidsaktiviteter

Nicolai Giødesen har også en lang række private interesser, han forsøger at dyrke når tiden ikke bruges på advokatkontoret. Selvom han er rundet de 67 år, er han stadig yderst aktiv i sportens verden. Han nyder blandt andet bjergbestigning og vinterbadning.
Som mange andre bjergklatrere har han altid haft en drøm om at bestige Mount Everest. Det er den ultimative test, der skiller fårene for bukkene. Selvom Nicolai Giødesen er over 65 år, er han ikke bleg for at tage udfordringen op. Men de seneste beretninger om klatreturen går på, at skrald og affald flyder over hele bjergsiden. Det er en skam, at en af verdens største attraktioner for bjergklatrere skal ødelægges af menneskelig forfald og ligegyldighed.  
Vinterbadning har fyldt meget i hans liv gennem årene. Han benytter ofte de badehuse, der ligger nord for København, da det er tæt på hjemlige omgivelser. Nicolai har gennem hele sit voksne liv benyttet Bellevues strandområde sammen med en række venner og bekendte.
Når de sportslige aktiviteter er overstået, nyder han opera og klassisk musik med god samvittighed. Sammen med sin hustru er han glad for Mozart, Verdi og Wagner, mens Vivaldi og Beethoven pryder musikanlægget. De rejser ofte rundt i Europa og oplever teater- og musikforestillinger på klods hold.  
 
Læs mere om Nicolai Giødesen hans hjemmeside:
 
Eller besøg ham på hans sociale profiler:

Erfaring

Organisation/FirmaJob-titelEvt. beskrivelse
Advokatfirmaet Nicolai Giødesen
Siden 1982
Ejer Advokatfirmaet Nicolai Giødesen yder juridisk rådgivning med speciale i ejendomsret.

Uddannelse

InstitutionGrad/retningEvt. beskrivelse
Københavns Universitet
1978 - 1980
Kandidat i jura
Jura
Københavns Universitet
1974 - 1978
Bachelor i Jura
Jura

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.