Naja Lind Rasmussen


Naja Lind Rasmussen

Tlf. 21621642

Karma: 0 (?)

Forfatter:

1


artikler

0


indlæg

Oprettet på Kforum: mandag 10. december 2018

Om

Jeg er antropolog og arbejder med at genere indsigter og formidle budskaber. Både i mit arbejde for organisationer, hvor det ofte er den interne fortælling om virksomheden eller de eksterne budskaber til målgruppen. Og i mit arbejde som podcaster i hhv. Karrierekvinder og Alt om Ledelse.

Erfaring

Organisation/FirmaJob-titelEvt. beskrivelse
Alt om ledelse
Siden 2018
Podcaster Alt om Ledelse Podcast handler om, hvordan vi kan håndtere virksomhedens vigtigste ressource: medarbejderne. Om hvordan virksomheder og organisationer motiverer, engagerer og mobiliserer medarbejderne og styrker arbejdskulturen.
Karrierekvinder
Siden 2018
Podcaster Jeg er den ene halvdel af podcasten Karrierekvinder. I ‘Karrierekvinder’ begiver vi os ud i samfundssatirisk detektivarbejde, der skal optrævle, om det overhovedet giver mening at tale om ”køn” og ”karriere” i dag. Har vi rykket os sindssygt hurtigt siden kvinderne fik stemmeret for kun 102 år siden – eller sindssygt langsomt? Hvad er det overhovedet vi kæmper for – og hvem kæmper vi imod?
Use the User
Siden 2013
Erhvervsantropolog I Use the User arbejder jeg som antropolog med at genere indsigter og formidle budskaber internt og eksternt i organisationer.

Uddannelse

InstitutionGrad/retningEvt. beskrivelse
Aarhus Universitet
2006 - 2013
Cand.Anth.
Antropologi

Artikler

 
Mandag 17. december 2018
1

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.