Naja Stamer


Naja Stamer

Tlf. 29650605

Karma: 10 (?)

Forfatter:

1


artikler

0


indlæg

Oprettet på Kforum: tirsdag 13. maj 2014

Om

 
Jeg har forsket i hvad der driver danskernes mad og indkøbsvaner. Hvorfor havner økologi ikke så tit i kuirven, og hvem der det nu lige der køber conveneince? Og hvordan er det nu med de der foodies - har de egentlig en bred smag eller er de snobber?  Min forskning viser at social klasse - isør økonomiske og kulturelle ressourcer - i høj grad differentierer vores forbrugsmønstre. At engagement i mad og madlavning er blevet et vigtigt udtryk forskelle mellem folk. Og at både bred smag og en bred forståelse af kvalitet og værdier ift mad er et parameter for hvilken social klasse man tilhører.
 
 
Nu arbejder jeg videre med at kortlægge alle mulige forskellige aspåekter af danskernes madkultur i organisationen Madkulturen. Her arbejder vi for for bedre mad til alle i Danmark, ved at skabe innovative, vidensbaserede løsninger og koncepter. 

Uddannelse

InstitutionGrad/retningEvt. beskrivelse
Københavns Universitet
2007 - 2009
Sociologi
Kandidat
Københavns Universitet
2003 - 2006
Sociologi
Bachelor

Artikler

 
Tirsdag 13. maj 2014
1

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.