Moussa Mchangama


Moussa Mchangama

Tlf. 26882480

Karma: 66 (?)

Forfatter:

22


artikler

0


indlæg

Oprettet på Kforum: tirsdag 21. januar 2014

Erfaring

Organisation/FirmaJob-titelEvt. beskrivelse
Mediagama
Siden 2018
Founder Concept, Copy & Communication - freelance skribent, tekstforfatter, konceptudvikler og debattør. Kultur, livsstil, identitet og køn er fokus, mens der i en corporate sammenhæng arbejdes med brands som Georg Jensen, Copenhagen Airport, Femmes Regionales, Trine Tuxen Jewelry, DIS, m.fl.
hummel
Siden 2017
Creative Content Specialist
W20
2016 - 2016
Strategisk Rådgiver Strategisk Rådgiver på det kreative og strategiske reklamebureau W20 med fokus på FMCG-kunder, marketing- og influencer-strategier, kommunikation, PR og aktivering.
COVER
2015 - 2016
Digital Redaktør Ny digital strategi for mode- og kulturmagasinet Cover.dk, contentproduktion, strategiske og kreative samarbejder, influencer-samarbejder, analyse og artikler.
Kunstakademiets Designskole / Innovationsnetværket Livsstil - Bolig og Beklædning
2013 - 2013
Forskningsassistent Forskningsassistent på Kunstakademiets Designskole i København. Forskningsprojekt og rapport vedr. talenter og brugen af dem i den danske modebranche.
DANSK Magazine
Siden 2012
Fashion Features Director Fashion Features Director på dansk, men engelsksproget, internationalt high-end modemagasin. Overordnet tekstansvar for magasinet, udarbejdelse af profilinterviews med store navne fra branchen (bl.a. Tommy Hilfiger, Patrick-Louis Vuitton, Jean Paul Gaultier, m.fl.).
Selvstændig
2012 - 2015
Skribent & Tekstforfatter Freelance som tekstforfatter/korrespondent og redaktør/chefredaktør på kundemagasiner for bl.a. Magasin du Nord, Georg Jensen, CIFF (Copenhagen International Fashion Fair), Capsule Fashion Fair i NYC, Style.com, KForum, MUUSE.com, m.fl. Laver løbende konsulentarbejde for mindre virksomheder. Tekstforfatter på bl.a. magasiner, nyhedsbreve, pressemeddelelser og webtekster på dansk/engelsk.
FashionForum.dk
2011 - 2012
Skribent, efterfølgende Redaktionschef Først praktikant, derefter ansættelse som skribent, derefter som redaktionschef på FashionForum.dk - modebranchens business- og nyhedssite i regi af Danish Fashion Institute.
COVER Magazine
2008 - 2010
Modeassistent/skribent

Uddannelse

InstitutionGrad/retningEvt. beskrivelse
Københavns Universitet
Siden 2013
Moderne Kultur og Kulturformidling
MA
I gang med MA i Moderne Kultur og Kulturformidling, med fokus på kultur- og designhistorie, mode som kulturelt og brandingmæssigt fænomen, køn/seksualitet og identitet.
Københavns Universitet
2010 - 2012
Retorik
BA
Bachelor i Retorik med tilvalg i bl.a. designkultur, designteori, og designhistorie samt fokus på politisk kommunikation og brandkommunikation.

Artikler

 
Onsdag 22. august 2018
Fredag 3. august 2018
Tirsdag 10. juli 2018
1 2 3 4 5

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.