Michael Kaa Andersen


Michael Kaa Andersen

Karma: 0 (?)

Oprettet på Kforum: torsdag 10. november 2016

Om

Stifter, ejer og direktør af EjendomsInvest.
Jeg har arbejdet med ejendomsinvestering i de seneste 30 år og tror på, at succes kommer fra en blanding af flid, købmandskab, troværdighed og held.
Jeg tror på, at en sund forretningsudvikling handler om at have fokus på en ligevægt mellem innovation og besindighed.
 
Når det kommer til at bygge en pensionering opsparinger for fremtiden, er ejendom stadig betragtes som en af ​​de sikreste langsigtede investeringer.
 
Mens nogle investorer måske ønsker at købe en ejendom og leje den ud med det samme, kan andre kan vælge at bo i hjemmet, mens de renovere det. Investering i mursten og mørtel kan være en god måde at skabe velstand, men der er nogle gyldne regler til at overveje, før du tager springet ind ejendomsinvestering.
 
1. Kend dit budget
Før du investerer i fast ejendom er det vigtigt at have en grundig forståelse af din likviditet. Spørge din bank om en forhåndsgodkendelse af din investering, så du ved, hvor meget du er i stand til at låne, før du begynder på jagt efter ejendomme.
 
2. Du må ikke undervurdere løbende omkostninger
Sørg for at du budget nok til prisen, forsikring og generelle reparationer. Og når du har købt din ideelle investeringsejendom gør, hvad du kan for at forhindre dyre vedligeholdelse spørgsmål, der opstår, såsom erstatte aldrende vandhaner.

3. Køb i et vækstområde
Prøv at vælge en investeringsejendom i et område, hvor der er stor efterspørgsel efter lejeboliger. At købe en ejendom tæt på transport, universiteter og skoler vil gøre det mere attraktivt for lejere.
 
4. Vær realistisk om din investering mål
Leder du efter hurtig vækst kapital eller ønsker at holde ejendommen langsigtede? Under højkonjunkturer, er det meget lettere at renovere ejendomme og vend dem over for en hurtig profit. I langsommere økonomiske tider, kan det tage mange år at opnå samme vækst.
Mens et hjem på en stejl blok kan have en fantastisk udsigt, kunne det være et mareridt at renovere grund til at fastholde eller udgravning omkostninger.

5. Byg en stor egenkapital
Betalende håndværkere til at renovere din investering ejendom er dyrt. Hvis du er parat til at få dine hænder beskidte kan du spare penge og øge din fortjeneste ved at gøre arbejdet selv.
 
Find mig på følgende platforme: 

Uddannelse

InstitutionGrad/retningEvt. beskrivelse
Københavns Handelshøjskole
1983 - 1985
Cand. merc.
Finansiering

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.