Mia Knudsen


Mia Knudsen

Mia Knudsen

Karma: 0 (?)

Tag ansvaret for medarbejdernes sammenhold!
Et godt arbejdsmiljø er essentielt for at medarbejdere trives. De fleste af os bruger rigtig meget tid på arbejde og på kontoret, og netop derfor er det vigtigt, at du trives og har et godt sammenhold med de mennesker, der omgiver dig i din arbejdsdag.
 

Anerkend dine medarbejdere og kollegaer.

Man kommer ikke udenom, at de fleste mennesker har brug for anerkendelse, for at føle, at de lykkes i deres arbejde. Det er for mange motiverende og for andre er det en direkte nødvendighed.  Når vi bruger så mange af vores vågne timer på netop at arbejde, forventer vi, at der bliver sat pris på den indsats vi yder. Det kan være ødelæggende for et kontor, hvis medarbejderne føler sig overset eller ligegyldige.
De vigtigste ting i hverdagen, er små ting som at rose hinanden, små klap på skulderen og generelt fortælle kollegaer, at du sætter pris på det de gør.
 

Hold fri når du har fri.

Det er efterhånden rigtig svært at holde fri, når man har fri. De fleste har i dag deres arbejdsmail på privattelefonen og tjekker den med jævne mellemrum – også efter arbejde. Det er helt okay at adskille arbejde og privatliv, så sæt regler og faste rammer for, hvornår mailen skal kigges i gennem.
 

Aktiviteter uden for kontoret

De fleste vil faktisk gerne lære deres kollegaer bedre at kende uden for kontoret, men mangler rammerne til at gøre det. Mange ledere vil måske ikke blande sig for meget, eller har svært ved at finde tiden til at planlægge en aktivitet. Heldigvis er der rig mulighed for at få hjælp og vejledning til dette.
I kan f.eks. vælge at benytte et eventbureau, der har bred erfaring og en masse ideer til, hvordan jeres event skal laves. Der findes rigtig mange eventbureauer og eventfirma i København, Aalborg og resten af Danmark. Generelt findes der efterhånden alverdens muligheder for teambuilding, events og andre muligheder for at styrke det sociale på kontoret, men skærer vi helt ind til benet og kigger på en typisk arbejdsdag på kontoret, findes der rigtig mange tiltag, der både hurtigere og billigere eksekveres.

Giv din stemme

6 stemmer
4,5/5

Kommentarer

Få nyhedsbrev

35 JOB

Studentermedhjælper

Se alle job Indryk job

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.