Martin Kjærgaard Jensen


Martin Kjærgaard Jensen

Karma: 5 (?)

Oprettet på Kforum: torsdag 20. august 2015

Om

Steder jeg arbejder
Jeg arbejder med online kommunikation og marketing flere steder. Jeg er blandt andet ansat til håndtering af online marketing og kommunikation for Depotrum og containerudlejning virksomheden BOXIT.
 
Her sørger jeg for at potentielle kunder finder frem til de oplysninger som er nødvendige for at de bliver overbevist om at vores produkt er det helt rigtige for dem.
 
Jeg arbejder også med erhvervsudlejning af lokaler til lager, butik, produktion mm for Escot Erhvervsudlejning. Der er erhvervslokaler i det meste af Jylland og på Sjælland. Escot udlejer også boliger til private i udvalgte byer.
 
Når jeg ikke er arbejdstager, arbejder jeg som selvstændig med online marketing for forskellige hjemmesideejere og webshopejere.
 
Jeg bruger også en del tid på at fortælle om mig selv, mit hus og min have. Det gør jeg blandt andet på de tre blogs som du finder her:

Erfaring

Organisation/FirmaJob-titelEvt. beskrivelse
Løvegården ærteskud og mikrogrønt
Siden 2020
Gartner og landmand Hos Løvegården dyrkes sprøjtefrie grøntsager. Både traditionelle grøntsager som gulerødder, kartofler, rødbeder, kål, squas, græskar osv, men også mere nytænkende grønt som mikrogrønt i form af ærteskud, radiseskud, bønneskud, brocoliskud, sennepsskud, rødbedeskud og meget mere. Udover grøntsagsproduktionen, er der også avl af boergeder og uldgrise med henblik på salg af kød.
Escot Erhvervsudlejning
Siden 2015
Online Marketing Specialist
BOXIT
Siden 2015
Online Marketing Specialist

Uddannelse

InstitutionGrad/retningEvt. beskrivelse
Gymnastik
2016 - 2018
Springgymnastik træner
Spring
Uddannet træner i springgymnastik.

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.