Maja Rydahl


Maja Rydahl

Karma: 0 (?)

Oprettet på Kforum: tirsdag 3. juli 2018

Om

I år 1991 startede min mand og jeg virksomheden Good old days hvor vi vurderer og handler med antikviteter. Vi har i virksomheden over 40 års erfaring og startede med handel af antikviteter på fritidsbasis. Vi køber og sælger bl.a. guld og sølv og har en ernorm stor erfaring med handel af sølv og guld.
 
I vores virksomhed har vi et stort fokus på at tilfredstille kunderne og at gøre en god handel. De seneste år er virksomheden kun blevet størret og har udviklet sig fra fritid til fuldtid. Læs mere om os her
 
Handel med guld og sølv
Vi har stor erfaring med handel af sølv og guld, sælg guld eller sælg sølv til os - hvis du ønsker en ærlig og uforpligtende vurdering. Sølv og guld kan være alt smykker til sølvtøj, bestik, sølv eller guldbarrer, mønter og andet i sølv eller guld.
 
Vi tilbyder gratis og uforpligtende vurdering af dine antikviterer hos os i Vallensbæk. Derudover køre vi ud til København og omegn gratis. Du skal blot skrive til os og lave en forudgående aftale.
 
 

Erfaring

Organisation/FirmaJob-titelEvt. beskrivelse
Good old days
Siden 1991
Antikvitetshandler Har i mange år beskæftiget mig med antikvitetshandel på fritidsbasis, men i 1991 startede min mand og jeg virksomhed og har dermed over 40 års erfaring med antikvitetshandel. Jeg har stor erfaring med at sælge sølv og guld.

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.