Mads S


Mads S

Karma: 0 (?)

Oprettet på Kforum: mandag 1. juli 2019

Om

Jeg har passion for biler – det være sig både at gøre dem i stand og køre i dem til dagligt. Jeg kan rigtig godt lide gamle brugte biler fra USA, men også ældre biler herhjemmefra. Ældre biler på sorte plader og andre veteranbiler synes jeg også er svære at stå for, men et projekt ad gangen.
 
Her i 2019 er det svært at komme udenom klimaforandringer og bilers udledning af drivhusgasser. Jeg har derfor en Tesla X, som jeg kører rundt til dagligt mens fritiden bruges på at renovere på min fine gamle Ford Taunus. Jeg kan ikke forstå at man vælger at putte afgifter på El-biler i Danmark, når det er den letteste måde at få skiftet den Danske bilpark ud med en mere miljøvenlig en af slagsen.
 
Når de brugte biler på vejene, som udleder en god mængde Co2 årligt, bliver udskiftet med nyere biler og el-biler, så kan det vel ikke være andet end positivt for Danmark? Jeg har ikke nødvendigvis stemt på den nuværende regering, men tror det er godt at klimaet har fået mere fokus i hele landet.
 
Ift. brugtvognsforhandlere: Det er ret forskelligt hvilke forhandlere jeg finder ældre biler hos. Når det kommer til de nyere brugte biler, er jeg dog blevet glad for CarConnect her i Herning, der, i mine øjne, har mere fokus hver enkelt bilkøbers personlige behov og situation. Du kan se deres brugte biler her: https://carconnect.dk/biler/

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.