Mads-Frederik Damgaard


Mads-Frederik Damgaard

Mads-Frederik Damgaard

Karma: 0 (?)

Mads-Frederik Damgaard byder velkommen!

Kære alle læsere

Velkommen til min nye hjemmeside www. Mads-Frederik-Damgaard.dk, som er min nye platform, hvor jeg vil dele ud af mine mange oplevelser inden for arkitektur-, design- og kulturverdenen. Jeg vil her også dele både billeder og beretninger fra mine utallige rejser til især de Baltiske lande, som jeg gang på gang vender tilbage til.

Hvis ikke I kender mig, så får I her en lille introduktion om, hvem Mads-Frederik Damgaard er:

Jeg er en pensioneret arkitekt, der størstedelen af mit liv har undervist som lektor på Kunstakademiets Arkitektskole i København samt drevet mit eget arkitektfirma under navnet Damgaard Architects. Med mine mange år i arkitektur og designbranchen, mine store resultater inden for erhvervslivet samt med min fremtrædende karakter i mediebilledet, er jeg for de fleste kendt som en af de mere anerkendte, danske arkitekter. I kan læse meget mere om min karriere her på min LinkedIn profil.

Jeg har altid haft en stor forkærlighed for at rejse, og især har jeg rejst meget i de Baltiske lande, hvor også min skønne kone er fra. Hvis ikke jeg er ude og rejse og blive klogere på kunst og kulturlivet uden for Danmark, så er jeg hjemme på matriklen ved Rungsted Kyst i Nordsjælland. Her har jeg boet med min fantastiske kone i de sidste mange, mange år, og det er også her vores smukke børn er vokset op.

Jeg lover, at I på www. Mads-Frederik-Damgaard.dk ikke vil kede jer, og jeg vil gøre mit bedste for at dele mine mange tanker og beretninger samt dele billeder fra mine mange eventyr med jer.

Igen, hjerteligt velkommen!

De bedste hilsner,

Mads-Frederik Damgaard

PS. Jeg håber også, at I har lyst til at følge mig og mine eventyr på alle mine sociale medier: Facebook, Twitter, Google+, Foursquare og Amino.

The post Mads-Frederik Damgaard byder velkommen! appeared first on Mads-Frederik Damgaards blog.

Kommentarer

Få nyhedsbrev

45 JOB

Communications Director

Se alle job Indryk job

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.