Line Kohsel


Line Kohsel

Tlf. 40924727

Karma: 0 (?)

Forfatter:

1


artikler

0


indlæg

Oprettet på Kforum: mandag 26. juni 2017

Om

Du kigger på en kartoffel.
Hvad ser du? En helt almindelig kartoffel.
Hvad ser jeg? Jeg ser et element i en sjov og fængende video eller stjernen i en historie med overskriften “kartoflen er nutidens grimme ælling” eller måske noget helt tredje, hvis du giver mig lidt tid til at tænke.

Jeg har et kreativt mindset, som jeg bruger i både mit arbejdsliv og mit privatliv. Så elsker jeg at have flere kartofler (eller bolde) i luften, en egenskab jeg bruger hver dag, hvor jeg er hovedansvarlig og strategisk ansvarlig for kommunikationen i flere projekter. 
 
Jeg er vild med online markedsføring og strategi, og jeg har skabt flere hjemmesider fra bunden af samt opbygget det strategiske grundlag for kommunikationen og det visuelle udtryk i diverse projekter i mit arbejdsliv. Lige nu bruger jeg min fritid på webshoppen www.kaninbutikken.dk, hvor jeg sælger kvalitetsprodukter til private kaninejere. 

Erfaring

Organisation/FirmaJob-titelEvt. beskrivelse
Kaninbutikken
Siden 2019
Ejer Jeg har startet min egen webshop, Kaninbutikken, hvor jeg sælger forskellige produkter til kaninejere. Jeg har bygget virksomheden, den strategiske, visuelle og kommunikative profil op fra bunden samt opbygget webshoppen, backend/frontend fra bunden af.
Kaninbutikken
Siden 2019
Ejer Jeg har startet min egen webshop, Kaninbutikken, hvor jeg sælger forskellige produkter til kaninejere. Jeg har bygget virksomheden, den strategiske, visuelle og kommunikative profil op fra bunden samt opbygget webshoppen, backend/frontend fra bunden af.
Danish Food Cluster
Siden 2017
Communication Manager Jeg sidder som ansvarlig for Danish Food Clusters kommunikation. Endvidere sidder jeg med Danish Food Clusters kommunikationenleverancer for virksomheden Future Food Innovation, EU projektet INCluSilver og konferencen Innovatefood.dk.
Danish Food Cluster
2016 - 2017
Marketing medarbejder Jeg har udarbejdet kommunikationsstrategier for Danish Food Cluster samt Future Food Innovation. Desuden har jeg siddet som ansvarlig for størstedelen af den skriftlige formidling i form af artikler og pressemeddelelser. Endvidere har jeg være en del af diverse events og sidder nu som den kommunikationsansvarlige for konferencen InnovateFood.dk.
Food Festival
2015 - 2015
Kommunikationsmedarbejder Jeg sad som ansvarlig for alt kommunikationen på sociale medier. Desuden stod jeg for budgetlægning og planlægning af markedsføringskampagner på Facebook, som er Food Festivals primære markedsføringskanal. Derudover stod jeg for koordinering, planlægning og afvikling af events under selve festivalen.
Cadesign
2015 - 2016
Marketingmedarbejder I mit daglige arbejde beskæftigede jeg mig med produktion af indhold til hjemmeside, nyhedsbreve. En del af mine opgaver var også at videreudvikle Cadesign forms LinkedIn tilstedeværelse. Desuden var jeg ansvarlig for udarbejdelsen af månedlige statistikker over virksomhedens markedsførings aktiviteter.

Uddannelse

InstitutionGrad/retningEvt. beskrivelse
Aarhus Universitet
2012 - 2017
Cand.ling.merc
Virksomhedskommunikation

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.