Lene Sillasen


Lene Sillasen

Lene Sillasen

Karma: 0 (?)

Lene Sillasen om nyheder fra Digitaliseringsstyrelsen

I 2015 skal Digitaliseringsstyrelsen sætte handling bag Finansministeriets vision om at være rollemodel for effektivisering, drift og udvikling af den offentlige sektor i Danmark. Det er noget, der fanger Lene Sillasens interesse. Lene Sillasen emner, at det er en høj bold, men også, at der er gode muskler i de 4 strategiske pejlemærker, der skal sætte handling bag ordene i 2015.

Digitaliseringsstyrelsen bebuder en ny strategisk retning med særlig vægt på områder og sektorer, hvor der er mulighed for størst effekt og effektivisering “end to end”, mener Lene Sillasen, som selv arbejder med forretningsudvikling hos Rigspolitiet. Sammen med en målrettet projekt- og programstyring, samt kombineret med skabelsen af valide offentlige data kommer dette til at danne et godt grundlag for en mere datadrevet og kvalitetsorienteret offentlig sektor, fortsætter hun. Dansk Politi har mange spændende initiativer på vej ud over rampen, og nu kommer der endnu stærkere nationale muskler. Lovende, mener Lene Sillasen.

Højt gear påkrævet

Når der samtidig er et klart mål om at effektuere målsætningen om, at 80 pct. af den skriftlige kommunikation mellem borgere og virksomheder, samt den offentlige sektor. Dette mener Lene Sillasen kræver at de store myndighedsområder kommer helt op i gear, så vi kan levere både en god digital brugeroplevelse på nettet – og samtidig gøre det lettere at være ansat i den offentlige sektor.

Ifølge Lene Sillasen ser dette ud til at være en god start på 2015 og udtaler: ”Nu handler det om at få arbejdstøjet på og gå i gang. Verden venter, jorden brænder og de gode ideer står i kø”.

Hvad synes du? Find mig på K-Forum, Twitter og Google+.

The post Lene Sillasen om nyheder fra Digitaliseringsstyrelsen appeared first on Lene Sillasen - den ambitiøse karrierekvinde.

Kommentarer

Få nyhedsbrev

45 JOB

Praktikant

Se alle job Indryk job

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.