Lene Sillasen


Lene Sillasen

Lene Sillasen

Karma: 0 (?)

Lene Sillasen – ambitiøs karrierekvinde med mange jern i ilden

lene sillasenLene Sillasen er en sej, uhøjtidelig og effektiv kvinde, der lever efter den jyske devise ”man kan, hvad man vil” – hvis man kombinerer resultater og relationer. Hun forlod i start 80’erne sin hjemby Esbjerg til fordel for hendes drømmestudie i Århus; først litteraturhistorie og siden en kandidat i statskundskab. Efter hun færdiggjorde sin overbygning i statskundskab i Århus flyttede Lene Sillasen til København, hvor hun fortsatte direkte på en bachelor i HD-udenrigshandel på Copenhagen Business School på Frederiksberg.

I 1999 blev der for alvor sat skub i Lene Sillasens karriere, da hun blev ansat som kontorchef i den økonomiske afdeling hos lobby-organisationen Kommunernes Landsforening, hvor hun var i 10 år. I 2002 søgte Lene Sillasen nye udfordringer indenfor styring og udvikling af den offentlige sektor, og blev ansat som økonomidirektør i Rødovre Kommune. Efter et par år som chef inden for det økonomiske område i Rødovre Kommune gik Lene Sillasen ind i en over 7 år lang karriere, som først vicedirektør og siden hen administrerende direktør i Sundheds- og Omsorgsforvaltningen i Københavns Kommune.

Lene Sillasen, mere end 20 år som chef

Som administrerende direktør i Sundheds- og Omsorgsforvaltningen i Københavns Kommune skabte Lene Sillasen sig en stærk profil inden for ledelse i den offentlige sundhedssektor med mange dokumenterede resultater.

Efter en periode som selvstændig konsulent benyttede Lene Sillasen muligheden for at kombinere sin store interesse og erfaring med udvikling af den offentlige sektors leverancer til borgerne med moderne digitale redskaber til resultatskabelse. Lene Sillasen startede som afdelingschef for forretningsudvikling hos Danmarks største it- og softwarevirksomhed KMD, der har afdelinger i både København, Århus, Odense og Aalborg.

I februar 2014 kunne Lene Sillasen dog ikke sige nej, da hun fik tilbuddet om stillingen som Forretningsudviklingschef hos Rigspolitiet i København. Med hendes dedikation til forretningsudvikling, ledelse og fremtidssikrede offentlige ydelser sidder Lene Sillasen i dag som chef inden for sikkerhedsområdet i Danmark – og kombinationen af stærke faglige miljøer, politisk attention og høje ambitioner i Dansk Politi gør den faglige og ledelsesmæssige udfordring helt unik.

Specialisten Lene Sillasen

Efter Lene Sillasens mange år som chef i både det offentlige og det private har hun opnået mange kompetencer. Blandt andet har hun specialiseret sig i at både udvikle og eksekvere ambitiøse og strategiske forretningsstrategier med fokus på effektiv, fremtidssikret drift. Derudover har hun, med sine stærke økonomiske og styringsmæssige kompetencer, opnået flotte resultater inden for økonomisk styring og effektivisering via omstilling, analyse, benchmarking, kvalitetsudvikling og målorientering.

Lene Sillasen har desuden været formand for Det Nationale Forebyggelsesråd, hvilket hun blev udpeget til af den tidligere regering. Hun har gennem hele sin karriere deltaget i internationale topledelseskurser, hvilket kun har bidraget til hendes kompetencer som værende en ambitiøs, analytisk og resultatorienteret leder.

The post Lene Sillasen – ambitiøs karrierekvinde med mange jern i ilden appeared first on Lene Sillasen.

Kommentarer

Få nyhedsbrev

45 JOB

Praktikant

Se alle job Indryk job

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.