Kristoffer Flakstad


Kristoffer Flakstad

Tlf. 28561686

Karma: 10 (?)

Forfatter:

1


artikler

0


indlæg

Oprettet på Kforum: onsdag 27. april 2011

Om

Med mine 11 års erfaring fra mediebranchen, primært Politikens Hus, har jeg opbygget stærke kompetencer inden for kommunikation, PR, tekstproduktion, redigering og formidling. Jeg tænker både kreativt og strategisk, er dygtig til at omsætte tungt stof, og jeg har et godt netværk og en bred almen viden, der bunder i en stor interesse for bl.a. politik, historie og kultur – også langt uden for Danmarks grænser.

Jeg er dygtig til at skrive - og redigere, hvad andre skriver. Jeg har sat stor pris på rollen som projektleder på Turen Går Til-serien, fordi det har givet mig muligheden for at arbejde som tovholder i et team og samtidig givet mig en stor indsigt - ikke kun i hele verdens turisme, men også i bl.a. samfundsforhold, historie, økonomi og madkultur over alt fra Shanghai til Malmø.

Jeg er glad for at idéudvikle og lægge strategier for bl.a. markedsføring. Jeg har været med til at brande og markedsføre Turen Går Til-konceptet i form af messebesøg, udarbejdelse af pressemateriale - og også mere langsigtede strategier for salg og markedsføring af serien.

Som journalist har jeg lavet alt fra lange interviews og reportager til små anmeldelser af bøger, hoteller m.m. Jeg mestrer både den teksttunge kronik og den lette rejseartikel. Jeg ser det som en bonus, at jeg i de sidste 10 år har arbejdet med så forskellige journalistiske genrer. Jeg er nysgerrig og dygtig til at se den gode vinkel på en historie.

 

Erfaring

Organisation/FirmaJob-titelEvt. beskrivelse
flakstad.dk
Siden 2014
blogger Dansk blog om rejser mad og oplevelser.
Chestnut PR
Siden 2013
CEO Chestnut PR er mit og Martin Nguyens nystiftede bureau. Vi tilbyder tekstproduktion og design af hjemmesider og løser PR- og kommunikationsopgaver.
TV2 News
Siden 2013
Kommentator Siden efteråret 2013 har jeg fungeret som kommentator på TV2 News i forbindelse med norske forhold. Jeg har et indgående kendskab til norsk politik, kultur og historie.
Mediaxpress
Siden 2013
Journalist og tekstforfatter Siden april 2013 har jeg arbejdet med content branding for Mediaxpress og fungerer desuden som journalist på mediehusets gratismagasin Eurostyle. Her skriver jeg bl.a. om kultur, arkitektur, gastronomi og rejser.
Poltikens Forlag
Siden 2012
Forfatter Siden 1989 har jeg været på talrige ophold i Storbritannien og har desuden en BA i engelsk fra Københavns Universitet. På den baggrund blev jeg i 2012 forfatter på Turen Går Til-seriens bog om England og Wales.
Politikens Forlag
2006 - 2013
Projektleder Som projektleder på Turen Går Til-serien har jeg haft den daglige sparring med forfattere, redaktører, grafikere m.fl. Jeg har fungeret som tovholder på seriens udgivelser og har derfor siddet med en stor viden om turisme og rejsemarkedet - men også om lokale forhold på den pågældende destination. Jeg har kunnet bruge min store almene viden og mine evner til hurtigt at sætte sig ind i nyt stof. Det kræver et solidt fundament og et stærkt overblik at have styr på alt fra den britiske kongerække og nye spisesteder i Bangkok til sociale forhold i Grønland og sicilanske spillefilm. Det fundament og overblik har jeg.
Politiken
Siden 2003
Freelancejournalist I de seneste knap 10 år har jeg arbejdet som freelancejournalist, primært for Politiken. Jeg mestrer så forskellige genrer som kronikken og rejsereportagen. Jeg har skrevet alt fra dybdegående artikler i avisens PS-sektion til anmeldelser af bøger, hoteller m.m. Jeg har bl.a. skrevet om udviklingen på Vesterbro, trends blandt danske kokke og om Danmarks adel. De seneste 6 år har jeg også leveret en lang række artikler til Politikens rejse-website www.tgt.dk. Jeg er bl.a. optaget af Norden og det tværnordiske, Kina og landets udvikling samt England og britiske forhold.

Uddannelse

InstitutionGrad/retningEvt. beskrivelse
Københavns Universitet
1997 - 2003
dansk og engelsk
cand.mag.
Kommunikation, litteratur, amerikansk kulturpåvirkning m.m.

Artikler

 
1

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.