K-trends og -tendenser 2022

K-trends og -tendenser 2022

Hiv et par timer ud af kalenderen, og tag et kig ind i krystalkuglen på fremtidens organisation, forbrugernes og kundernes forventninger og på, hvordan du bedst vender en krise til ny læring i 2022.

Om K-dagen


NB: Kurset er afholdt. Se kommende kurser her

Hvilke trends og tendenser vil tegne 2022?
Vi ser på solar punk, upcycling, permaculture, permanente krisesamfund, korrekthedskommunikationslynchning, office management 2.0, mikroentreprenørplatforme, risk management som new normal, composable organisationsdesign, AI-infused influencer-marketing, hyperautomatisering, tillidsdataarkitektur, upcycling everything, klimaneutralitetsstress og -design, conscious consumerism, Internet of Behaviors, adfærdsøkonomiens kollaps og meget mere. En hæsblæsende tour de force.
 
De mest centrale megatrends for 2022 præsenteret af Kforums chefredaktør, Timme Bisgaard Munk, og lektor i kommunikation Brian Due.
 
Hiv et par timer ud af kalenderen, og tag et kig ind i krystalkuglen på fremtidens organisation, forbrugernes og kundernes forventninger og på, hvordan du bedst vender en krise til ny læring i 2022.
 
Bliv inspireret til, hvordan du løser dine arbejdsopgaver på innovative og anderledes måder, og hvordan du håndterer nye greb og discipliner og får viden, så du kommer på forkant med fremtiden.
 
Trendseminar hos jer?
Kunne I bruge en fælles inspirerende afslutning på året med en hæsblæsende tour de force i tidens trends? Så kommer vi gerne til jer og afholder trendseminar for hele organisationen eller for k-afdelingen. Skriv til kdag@kforum.dk for en konkret pris.

Udbytte

Efter dette trendoplæg kan du og din organisation:
  • Være foran i snakken om, hvordan k-branchen bedst vender en krise til ny læring
  • Rådgive din ledelse mere præcist i forhold til nye strategier
  • Hjælpe dine kollegaer med nyeste viden
  • Indarbejde konkrete initiativer i jeres kommunikation.
 

Mød

Timme Bisgaard Munk
Chefredaktør
Kforum
Chefredaktør hos Kforum og ph.d. i mediesociologi fra Københavns Universitet. Har forsket i samspillet mellem internettet, samfundet og viden filosofisk/sociologisk. Har desuden skrevet en bog om UX og en lang række videnskabelige artikler. Har igennem flere år undervist på KU og CBS som ekstern lektor og har tidligere arbejdet som projektleder i kommunikationsvirksomheden Advice A/S.
Brian Due
Ph.d. og associate professor
Københavns Universitet
Ph.d. og associate professor på Københavns Universitet. Brian forsker og underviser i kommunikation, og er særligt interesseret i social interaktion. Brian har beskæftiget sig med alle facetter af organiationskommunikation som PR, PA, strategisk kommunikation, branding, sociale medier og nye trends i både praktisk og teoretisk sammenhæng.

Praktisk

Hvornår?
Onsdag d. 8. december 2021, kl. 9.-11. Kom fra 8.45 til let morgenmad. Vi begynder kl. 9.00 præcis og slutter kl. 11.00.

Hvor?
Kforum
Gammel Kongevej 3E, 4. sal
1610 København V.

Hvordan melder jeg mig til?
Tilmeld dig ved at udfylde felterne her. Husk eventuelt EAN-nr.

Hvad koster det?
Prisen er kr. 990 (ekskl. moms).  
Prisen dækker deltagelse på seminaret og alle præsentationer.
Bemærk, at tilmeldingen er bindende. Bliver du forhindret, er du velkommen til at sende en kollega i stedet. Husk dog at give os besked hurtigst muligt. 
 
Skal vi komme ud til jer og holde trendseminar?
Er du forhindret i at deltage den 8. december, og vil I gerne have trendseminaret som et in-houseoplæg i jeres organisation, så kan vi sagtens klare det. Skriv til kdag@kforum.dk for pris.
 
Har du spørgsmål?
Du er velkommen til at kontakte Ditte Havelund på 26 36 27 83. Du kan også skrive til kdag@kforum.dk
Sådan finder du

Kforum, Gammel Kongevej 3E, 4. sal,
1610 København V
16791 kursister giver vores kurser:
4,4/5
Dato:
Onsdag 8. december 2021
Tidspunkt:
9.00-11.00
Sted:
Pris pr. deltager:
990 (ekskl. moms)
 

Kontakt

Mød

Timme Bisgaard Munk
Chefredaktør
Kforum
Brian Due
Ph.d. og associate professor
Københavns Universitet

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.