Inhouse webinar: K-trends og -tendenser 2021

Inhouse webinar: K-trends og -tendenser 2021

Webinar om trend og tendenser i 2021, som du kan købe som inspiration til dig og dine kollegaer.

Hvad kan vi som kommunikatører lære og tage med os fra denne tid, vi befinder os i? Hvilke udfordringer står k-branchen overfor, og hvordan løser vi bedst disse udfordringer? Få et skræddersyet webinar om fremtidens tendenser inden for jeres område. Giv k-folket i jeres virksomhed eller organisation et par timers inspiration og et kig i krystalkuglen.

Om K-dagen

Hvilke trends og tendenser vil tegne 2021? Low touch, cottagecore, nynøjsomheden, The Pandemic Depression, Purpose Identity, klima- og identitetsspørgsmål og hyperkeynesianisme. Hvad kan vi som kommunikatører lære og tage med os fra denne tid, vi befinder os i? Hvilke udfordringer står k-branchen overfor, og hvordan løser vi bedst disse udfordringer? 
 
Giv kommunikationsteamet eller marketingfolkene i jeres virksomhed eller organisation et par timers pust med inspiration til jeres arbejde i 2021 og et blik ind i de trends og tendenser, som kommer til at dominere i den nærmeste fremtid. 
 
Chefredaktør Timme Bisgaard Munk og lektor i kommunikation Brian Due tager jer med i helikopterperspekiv og giver deres bud på, hvordan du håndterer nye greb og discipliner og får viden, så du kommer på forkant med fremtiden.

Udbytte

Efter dette weboplæg kan du og din organisation:
  • Være foran i snakken om, hvordan k-branchen håndterer den eksisterende krise.
  • Rådgive din ledelse mere præcist i forhold til nye strategier.
  • Hjælpe dine kollegaer med nyeste viden.
  • Indarbejde konkrete initiativer i jeres kommunikation.

Mød

Timme Bisgaard Munk
Chefredaktør
Kforum
Chefredaktør hos Kforum og ph.d. i mediesociologi fra Københavns Universitet. Har forsket i samspillet mellem internettet, samfundet og viden filosofisk/sociologisk. Har desuden skrevet en bog om UX og en lang række videnskabelige artikler. Har igennem flere år undervist på KU og CBS som ekstern lektor og har tidligere arbejdet som projektleder i kommunikationsvirksomheden Advice A/S.
Brian Due
Ph.d. og associate professor
Københavns Universitet
Ph.d. og associate professor på Københavns Universitet. Brian forsker og underviser i kommunikation, og er særligt interesseret i social interaktion. Brian har beskæftiget sig med alle facetter af organiationskommunikation som PR, PA, strategisk kommunikation, branding, sociale medier og nye trends i både praktisk og teoretisk sammenhæng.

Praktisk

Hvad koster det?
Prisen på webinaret om trends og tendenser afhænger af, hvor mange I ønsker at deltage, hvordan det skal skræddersyes til jeres virksomhed og fagområde, og hvor langt I ønsker det skal være. Skriv til ditteh@kforum.dk for tilbud. 

Hvor?
Vi holder som udgangspunkt webinaret i Zoom.us, men er åben for andre platforme, hvis I ønsker at bruge den, som I har i forvejen.
 
Har du spørgsmål?
Du er velkommen til at kontakte Ditte Havelund på 26 36 27 83. Du kan også skrive til ditteh@kforum.dk
13614 kursister giver vores kurser:
4,4/5
Ledige pladser
Dato:
Mandag 31. maj 2021
Tidspunkt:
9.00-11.00
Sted:
Webinar
Pris pr. deltager:
0 (ekskl. moms)
 

Kontakt

Mød

Timme Bisgaard Munk
Chefredaktør
Kforum
Brian Due
Ph.d. og associate professor
Københavns Universitet

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.