Lær at lave kreativt indhold i spredte teams

Webkursus: Kreativ kommunikation – lær at være kreative sammen på afstand

Alle kommunikatører skal levere kreativitet og resultater – særligt i denne tid. Men hvordan gør du det, når kollegerne sidder langt væk fra dig? Uanset om det er nødvendigt eller en foretrukken arbejdsform at arbejde i spredte teams, så bliver det først succesfuldt, når der er skabt en effektiv samarbejdsform. På webkurset får du konkrete teknikker og metoder til at styre kreativitet og forbedre dit eget teams arbejde med idéer, hvad enten I er spredte eller ej.

Om K-dagen


NB: Kurset er afholdt. Se kommende kurser her

Pris: 2490 (ekskl. moms)
 
Mange ønsker mere fleksibilitet, andre er tvunget af en pandemi. Uanset hvorfor du arbejder i et spredt team, så er det dit ansvar som professionel at finde effektive måder at arbejde sammen med dine kollegaer om branchens råstof: idéer. Alle i kreative brancher bør arbejde målrettet på at forbedre sin egen og sit teams evne til at få idéer, udvikle dem og skabe værdi med dem, også når man sidder langt fra hinanden. Dermed kan man komme til at levere stærke, kreative resultater i spredte teams.
 
Gode idéer opstår og udvikles i gode rammer. Brug en halv dag på at få inspiration til at forbedre rammerne for kreativt arbejde i dit spredte team. Du kan tage inspirationen med til dine kollegaer, og sammen kan I opbygge vaner, så I kan blive bedre til at få idéer, bedre til at udvikle dem og få skabt mere værdi med dem.
 
K-dagen er for:
Kommunikationsmedarbejdere, projektledere, journalister, freelancere og andre, der er afhængige af succesfulde kreative processor sammen med mennesker, der sidder fjernt fra dem selv.
 

Program

Webkurset gør dig i stand til at tage en aktiv rolle i at forbedre spredte teams' evne til at arbejde med kreativitet. Vi dykker sammen ned i, hvordan idéer egentlig opstår, og især hvordan gruppedynamik påvirker arbejdet med idéer. Vi tager afsæt i forskningsbaseret viden om kreativitet, men kurset fokuserer på at forbedre hverdagen i dit team. Indholdet består derfor især af afprøvning af teknikker, gennemgang af metoder og refleksioner over egen hverdag. 
 
Kreativitet for professionelle
Vi starter med at skabe et fælles fundament for at tale om idéer. Forskning peger på, at kreative idéer bliver til i otte stadier, og dem bruger vi som afsæt til at reflektere over, hvordan vi selv arbejder med at få og udvikle idéer.
Emil Sunesen, cand.it. i digital innovation og management
 
Social dynamik, som påvirker kreativitet i grupper
Når flere personer skal arbejde sammen om idéer, så opstår forskellige gruppedynamikker. Deltagere mister koncentrationen, vi forfølger den retning, som de første idéer har og begrænser dermed os selv, og vi skyder idéer ned, før de har foldet sig ud. Dynamikkerne kan bedre styres, hvis man forstår dem, og vi bruger tid på at sætte ord på dem. Vi gennemgår også god praksis for kreativt arbejde i teams.
Emil Sunesen, cand.it. i digital innovation og management
 
Særtræk ved spredte teams 
Sociale dynamikker ændrer sig, når de foregår på afstand. De otte kreative stadier vægtes også anderledes i forhold til hinanden. Man skal derfor arbejde i og lede spredte teams anderledes. Derfor reflekterer vi sammen over, hvilke problemer der kan opstå, og hvordan man kan imødegå dem.
Emil Sunesen, cand.it. i digital innovation og management
 
Hvad gør du anderledes i morgen?
Kurset slutter med, at du udvikler en konkret plan for, hvad du vil gøre anderledes i dit team. Vi hjælper hinanden med at finde på initiativer og finde ud af, hvordan vi specifikt kan få ændringerne til at vare ved.
Emil Sunesen, cand.it. i digital innovation og management

Udbytte

Tag med på webkurset og få: 
  • Forståelse for, hvordan man kan styre og forbedre en kreativ proces
  • Inspiration til at forbedre dit eget spredte teams arbejde med idéer
  • En konkret plan for forbedringer i dit eget team
Du bliver rustet gennem teori, øvelser og refleksion, så du allerede dagen efter kan arbejde målrettet med at forbedre dit eget teams arbejde med idéer, hvad enten I er spredte eller ej.
 
Efter kurset får du tilsendt et digitalt diplom, som du kan tilføje din LinkedIn-profil, dele på Facebook og Twitter eller gemme som pdf-fil. Dit kursusbevis bliver gemt hos Diplomasafe, eller du kan gemme det i din egen e-Boks.

Mød

Emil Sunesen
Cand. It. i digital innovation & management
Emil Sunesen arbejder med professionel kreativitet. Han er uddannet journalist fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole og har arbejdet med tv i DR. Han har efterfølgende taget en kandidat i Digital Innovation & Management fra IT-Universitetet, og arbejder nu til daglig hos Deloitte med rådgivning i innovationsledelse. Han arbejder selvstændigt med undervisning i kreativitet for professionelle og facilitering af skræddersyede workshops til produktudvikling i kommunikationsbranchen. Han har dermed både et teoretisk stærkt fundament og et praktisk blik for at stimulere og styre kreativitet hen imod værdifulde resultater.

Praktisk

Hvornår?
Torsdag den 11. juni, kl. 9-12. Sid gerne klar ved computeren fra kl. 8.50. Vi starter præcis kl. 9.
 
Hvor?
Vi holder webkurset i Zoom.us, der er en meget brugervenlig videokommunikationsplatform. Mere info følger, når vi nærmer os kurset.
 
Hvordan melder jeg mig til?
Pladserne på webkurset fyldes, efterhånden som tilmeldingerne kommer ind. Så tilmeld dig hurtigst muligt – klik her. Husk eventuelt EAN-nr.
 
Hvad koster det?
Prisen er kr. 2490 (ekskl. moms).
Prisen dækker deltagelse på webkurset og alle præsentationer.
Bemærk, at tilmeldingen er bindende. Bliver du forhindret, er du velkommen til at sende linket til webkurset til en kollega i stedet. Husk dog at give os besked hurtigst muligt, så vi sikrer en god facilitering af kurset. 
 
Kursusbevis
Efter webkurset får du tilsendt et digitalt diplom, som du kan tilføje din LinkedIn-profil, dele på Facebook og Twitter eller gemme som pdf-fil. Dit kursusbevis bliver gemt hos Diplomasafe, eller du kan gemme det i din egen e-Boks.
 
Vil du vide mere?
Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Anne Skriver på 26 33 22 82 eller kdag@kforum.
Vi glæder os til at se dig!

FAQ

12866 kursister giver vores kurser:
4,4/5
Dato:
Torsdag 11. juni 2020
Tidspunkt:
9.00-12.00
Sted:
Online på Zoom.us
Pris pr. deltager:
2490 (ekskl. moms)
 

Kontakt

Mød

Emil Sunesen
Cand. It. i digital innovation & management

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.