Webkursus i adfærdsdesign og forandringskommunikation

Webkursus: Skab varige forandringer med adfærdsdesign

Synes du også, det er en udfordring at skabe vedvarende forandringer? Er det vanskeligt at få medarbejderne til at leve den nye strategi, bruge det nye it-system eller tage den nye arbejdsproces til sig? Så tag med til K-dag 28. april, og få adgang til de værktøjer, som adfærdsdesignere bruger til at sikre en reel forandring.

Om K-dagen


NB: Kurset er afholdt. Se kommende kurser her

Adfærdsdesign er baseret på 60 års forskning og opererer i spændingsfeltet mellem kognitiv psykologi, adfærdsøkonomi og socialpsykologi. Anvendt i de rette situationer har det et enormt potentiale til markant at øge effekten og kvaliteten af din kommunikation i relation til forandringer.
 
Det er en genial udbygning af din kommunikationsværktøjskasse. En del af de teorier, du som kommunikatør har lært og mestrer til daglig, er nemlig en del af adfærdsdesignerværktøjskassen. Samtidig tilbyder disciplinen en alternativ tilgang og metode til, hvordan du for alvor får flyttet mennesker. For det er ikke bare lige til.
 
På dette halvdagskursus får du en introduktion til adfærdsdesign som disciplin, du lærer ti grundlæggende principper i forhold til at flytte adfærd, og du får nogle konkrete modeller, der hjælper dig med at strukturere processen.
 
Med adfærdsdesign bliver du klogere på, hvorfor mennesker handler, som de gør, og når kurset er omme, har du en større værktøjskasse at trække på, når du skal understøtte forandringer internt i din organisation.
 
Kom til webkurset 28. april, og få:
  • Indblik i, hvad der styrer menneskets adfærd og beslutningsprocesser.
  • Viden om, hvordan du kan bruge adfærdsdesign, når du skal være med til at skabe en adfærdsændring hos din målgruppe.
  • Konkrete tips til, hvordan du adfærdsdesigner din kommunikation  både online og offline.
  • Gode eksempler på, hvor adfærdsdesign har gjort en forskel i intern kommunikation.
 
Webkurset er for dig, der arbejder med kommunikation, forandringsprojekter eller kampagner internt i en organisation. Du har måske hørt om adfærdsdesign og er nysgerrig på, hvordan det kan styrke din værktøjskasse. Du er temmelig sikkert intern kommunikationskonsulent, forandringskonsulent, projekt- eller kampagneleder og har brug for nye metoder til at nå din målgruppe og skabe en adfærdsændring hos dem.

Program

System 1 og 2: Sådan træffer vi beslutninger
Når vi ved, hvad der styrer vores egne og vores modtageres beslutninger og adfærd, kan vi tilrettelægge vores kommunikation på en ny og mere effektiv måde. Ifølge adfærdsforskere er vores adfærd styret af to systemer. System 1, som intuitivt, hurtigt og ukontrolleret træffer beslutninger og uden besvær kan fuldende sætningen "Man skal ikke kaste med sten..." Og system 2, som reflekteret, langsomt og kontrolleret træffer beslutninger og bruger energi på for eksempel at regne ud, hvad 72 x 56 er. Du bliver klogere på, hvad det betyder for den måde, du skal kommunikere forandringer.
Louise Neel Høyer, forandringsleder, adfærdsdesigner og kommunikationsrådgiver
 
4-trins-modellen og 10 principper
Du lærer at bruge 4-trins-modellen, som er en metode, der på simpel vis kan hjælpe dig med at designe din kommunikation, så den mest effektivt rammer målgruppen og understøtter den adfærd, du og din organisation ønsker. Du får også indblik i 10 grundlæggende adfærdsdesignprincipper, der kan ses som værktøjer eller greb, du kan anvende, når du designer din forandringskommunikation.
Louise Neel Høyer, forandringsleder, adfærdsdesigner og kommunikationsrådgiver
 
Adfærdsdesign i praksis 
Hvad enten du sidder med et større forandringsprojekt, der skal implementeres i hele organisationen, eller du blot skal understøtte en mindre adfærdsændring, så får du på kurset taget de første skridt hen imod at designe en løsning, som støtter den adfærd, du ønsker fra din målgruppe.
Louise Neel Høyer, forandringsleder, adfærdsdesigner og kommunikationsrådgiver

Udbytte

Efter dette webkursus har du fået:
  • Indblik i den forskning, som gennem 60 år har undersøgt menneskelig adfærd  hvorfor handler vi, som vi gør?
  • Metoder og inspiration til, hvordan din kommunikation kan 'designes', så budskabet ikke bare når din modtager, men også skaber adfærdsændringer.
  • Indblik i, hvordan du kan bruge adfærdsdesign til at effektivisere din kommunikation  både online og offline
  • Konkrete værktøjer, tips og metoder, du kan bruge til at optimere kommunikationen i dit næste forandringsprojekt.
Efter kurset får du tilsendt et digitalt diplom, som du kan tilføje til din LinkedIn-profil, dele på Facebook og Twitter eller gemme som pdf-fil. Dit kursusbevis bliver gemt hos Diplomasafe, eller du kan gemme det i din egen e-Boks.

Mød

Louise Neel Høyer
Management Consultant - speciale i forandringskommunikation og adfærdsdesign
HUMAN UNIVERZ
Louise er en passioneret forandringskommunikationsekspert, nudging-specialist og forandringsleder der hjælper organisationer med at gennemføre ønskede forandringer og adfærdsændringer. Louise er også en erfaren underviser og facilitator.

Praktisk

Hvornår?
Tirsdag 28. april, kl. 9-12. Sid gerne klar ved computeren fra kl. 8.50. Vi starrter præcis kl. 9.
 
Hvor?
Vi holder webkurset i Zoom.us, der er en meget brugervenlig videokommunikationsplatform. Mere info følger, når vi nærmer os kurset.
 
Hvordan melder jeg mig til?
Pladserne på webkurset fyldes, efterhånden som tilmeldingerne kommer ind. Så tilmeld dig hurtigst muligt – klik her
Husk eventuelt EAN-nr.

Hvad koster det?
Prisen er kr. 2490 (ekskl. moms). . 
Prisen dækker deltagelse på webkurset og alle præsentationer.
Bemærk, at tilmeldingen er bindende. Bliver du forhindret, er du velkommen til at sende linket til webkurset til en kollega i stedet.
Husk dog at give os besked hurtigst muligt, så vi sikrer en god facilitering af kurset. 
 
Kursusbevis
Efter webkurset får du tilsendt et digitalt diplom, som du kan tilføje til din LinkedIn-profil, dele på Facebook og Twitter eller gemme som pdf-fil. Dit kursusbevis bliver gemt hos Diplomasafe, eller du kan gemme det i din egen e-Boks.
 
Vil du vide mere?
Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Anne Skriver på 26 33 22 82 eller kdag@kforum.
Vi glæder os til at se dig!

FAQ

12695 kursister giver vores kurser:
4,4/5
Dato:
Tirsdag 28. april 2020
Tidspunkt:
9.00-12.00
Sted:
Online på Zoom.us
Pris pr. deltager:
2490 (ekskl. moms)
 

Kontakt

Mød

Louise Neel Høyer
Management Consultant - speciale i forandringskommunikation og adfærdsdesign
HUMAN UNIVERZ

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.