Kommunikationskursus om video - ét af Kforums mange kommunikationskurser

Lær at lave video, som giver resultater

Vi gentager succesen. Det første kursus blev hurtigt udsolgt, så skynd dig at tilmelde dig K-dagen om video og få en dags mesterlære i kunsten at lave video, der virker.

Om K-dagen


NB: Kurset er afholdt. Se kommende kurser her

Kurset er udsolgt. Vi har et nyt kursus 25. september. Tilmeld dig her.
 
I dag har stort set alle virksomheder og organisationer nogle erfaringer med at bruge video. Ofte bliver vi desværre bremset af, at vi tror, vi ikke kan lave gode nok videoer, eller at det er dyrt at producere. Denne K-dag byder på værktøjer, små øvelser, praktiske tips og teori til at blive klædt på til at højne niveauet i de videoer og film, du selv producerer, så du fremover kan lave videoer, der giver resultater. I løbet af dagen får du bl.a. svar på, hvordan du får flere, både interne og eksterne, til at se de ting, du laver. Hvordan du forbedrer kvaliteten af ideer og produktion. Hvordan du som lettere øvet går mere avanceret til værks. Og hvordan du undgår ”talking heads”, døde kontorbilleder og kedelige statements.
 
Du får:
  • Konkrete værktøjer til at lave video
  • En række praktiske redskaber til at forberede dine optagelser
  • Mulighed for at styrke dine evner som historiefortæller
  • Viden om, hvordan du distribuerer din video på sociale medier
  • Input til, hvordan du vurderer dine ideer ud fra produktionelle hensyn
  • Introduktion til, hvordan du klipper din video på basisniveau
 
Hvem er K-dag for?
Du er sandsynligvis kommunikations- eller HR-medarbejder/-konsulent eller journalist. Det vigtigste er, at du har brug for inspiration og viden. Du skal være indstillet på at deltage aktivt hele dagen.
 
 

Program

Hvornår er en video god?
Hvad sker der, når vi slipper videoen løs på YouTube? Kan man lave en corporate video i en kælder? Og hvad nu, hvis budskabet misforstås? Vi starter dagen med at se eksempler på videoer med forskellige virkemidler og historier.
Henriette Lungholt, Seniorkonsulent, Kforum og ekstern lektor
 
Lav video, der virker; fra idé til udsendelse
Ansvarlig for resten af dagen er Mikkel Blaabjerg Poulsen, som har 12 års erfaring som instruktør, journalist, underviser og foredragsholder. Han har været involveret i spillefilm, dokumentarfilm, tv-serier og en lang række reklamefilm, intern og ekstern kommunikation med levende billeder for flere af Danmarks største virksomheder, organisationer og politiske partier.
 
Om formiddagen vil Mikkel introducere til en række fortælletekniske metoder og teknikker; både inden for filmisk historiefortælling og gennem tekniske finesser, når du skal producere. Hvordan går du fra ide til produktion? Hvordan tager du stilling til de hensyn, der skal tages i din virksomhed eller organisation, og hvordan får du formidlet dit budskab via levende billeder?
 
Om eftermiddagen får du et crash course i, hvordan du klipper video, og hvordan du distribuerer din video på de sociale medier. Du får også en introduktion til, hvordan du kan lave gode billeder med få hjælpemidler. 
Til sidst prøver vi at lave en plan fra idé til produktion på nogle af de udfordringer, I står med lige nu.
Mikkel Blaabjerg Poulsen, instruktør og indehaver af film- og videoproduktionsselskabet Green Copenhagen, www.greencph.com
 
 

Mød

Mikkel Blaabjerg
Instruktør/CEO
Green Copenhagen
Henriette Lungholt
Ekstern lektor, forfatter, forskningsassistent og indehaver af Lungholt Kommunikation.

Praktisk

 
Hvornår?
Tirsdag den 24. april 2012 kl. 9.00-16.00. Kom gerne fra kl. 8.30 til let morgenmad. Vi begynder kl. 9.00 præcis
 
Hvor?
RUMMET i Republikken, Vesterbrogade 24, 1620 København V
 
Hvordan melder jeg mig til?

Pladserne på K-dag besættes, efterhånden som tilmeldingerne kommer ind. Så tilmeld dig hurtigst muligt nederst på siden. Husk eventuelt EAN-nr.
 
Hvad koster det?

Prisen er 4.900 kr. eksklusiv moms for hele kurset. Når vi har modtaget din tilmelding, sender vi en bekræftelse på, at du er tilmeldt, og en faktura. NB: Tilmeldingen er bindende. Bliver du forhindret i at deltage, er du velkommen til at sende en kollega i dit sted.
 
Vil du vide mere?
Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Henriette Lungholt på 28 11 85 97. Du kan også maile til kdag@kforum.dk
 
Vi glæder os til at se dig
 
Sådan finder du
RUMMET i Republikken
Vesterbrogade 24,
1620 København V

FAQ

Andre kursister giver dette kursus
4,6/5
Dato:
Tirsdag 24. april 2012
Tidspunkt:
9.00-16.00
Sted:
Pris pr. deltager:
4990 (ekskl. moms)
 

Kontakt

Mød

Mikkel Blaabjerg
Instruktør/CEO
Green Copenhagen
Henriette Lungholt
Ekstern lektor, forfatter, forskningsassistent og indehaver af Lungholt Kommunikation.

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.