K-trends og -tendenser 2023

K-trends og -tendenser 2023 (Aarhus)

Vi tager et kig ind i krystalkuglen på fremtidens organisation, forbrugernes og kundernes forventninger, og hvordan du bedst vender en krise til ny læring. Hvad kan vi som kommunikatører lære og tage med os fra denne tid, vi befinder os i? Hvilke udfordringer står k-branchen overfor, og hvordan løser vi bedst disse udfordringer?

Om K-dagen

Fremtiden indeholder alt det nye og ukendte. Det kan derfor ske, at nogle af følgende trends er helt fremmede for dig. Men bare rolig. Du kan læne dig trygt tilbage i fremtidsmaskinen, når vi skal se på energisuverænitet, AI: tekst til billeder, gastronativisme, climate delay discourse, OSINT (Open Source Intelligence), audio meme, TikTokificering, doomscrolling, corporate/CEO activism, PIM (Personal Information Management), the death of nudging, the current thing-meme, chatter: selvkommunikation, smart-kort, quiet quitting, 0.5-selfien, shuffle, warwashing, Ukraine-washing, Web5, poliTiKToK, warcore, brandjacking, emojis i intern kommunikation, PR-jacking, lex Lagkagehuset, GPT-3, comm-tech, triple peak day, audio deepfake, hybrid sky, FAANG 2.0 SLAAP, BeReal-ish, bla bla bothsidesism, fuckability og retten til sex, make or buy-problematikken. longtermism, the era of catastrophic risk, nomad century, Life Time: Your Body Clock, text-to-video prompts og meget mere. En hæsblæsende tour de force for alle k-folk.
 
De mest centrale megatrends præsenteret af Kforums chefredaktør, Timme Bisgaard Munk, og lektor i kommunikation Brian Due.
 
Bliv inspireret til, hvordan du løser dine arbejdsopgaver på innovative og anderledes måder, og hvordan du håndterer nye greb og discipliner og får viden, så du kommer på forkant med fremtiden.
 
Trendseminar hos jer?
Kunne I bruge en fælles inspirerende og hæsblæsende tour de force i tidens trends? Så kommer vi gerne til jer og afholder trendseminar for hele organisationen eller for k-afdelingen. Skriv til Ditte Havelund, ditteh@kforum.dk, for en konkret pris.

Udbytte

Efter dette trendoplæg kan du og din organisation:
  • Være foran i snakken om, hvordan k-branchen ruster sig til fremtiden
  • Rådgive ledelsen mere præcist i forhold til nye strategier
  • Hjælpe dine kollegaer med nyeste viden
  • Indarbejde konkrete initiativer i jeres kommunikation

Mød

Brian Due
Ph.d. og associate professor
Københavns Universitet
Ph.d. og associate professor på Københavns Universitet. Brian forsker og underviser i kommunikation, og er særligt interesseret i social interaktion. Brian har beskæftiget sig med alle facetter af organiationskommunikation som PR, PA, strategisk kommunikation, branding, sociale medier og nye trends i både praktisk og teoretisk sammenhæng.
Timme Bisgaard Munk
Chefredaktør
Kforum
Chefredaktør hos Kforum og ph.d. i mediesociologi fra Københavns Universitet. Har forsket i samspillet mellem internettet, samfundet og viden filosofisk/sociologisk. Har desuden skrevet en bog om UX og en lang række videnskabelige artikler. Har igennem flere år undervist på KU og CBS som ekstern lektor og har tidligere arbejdet som projektleder i kommunikationsvirksomheden Advice A/S.

Praktisk

Hvornår?
Onsdag d. 21. juni 2023, kl. 14.-16. Kom fra 13.45 til og få en kop kaffe og kage. Vi begynder kl. 14.00 præcis og slutter kl. 16.00.

Hvor?
LYNfabrikken 
Vestergade 49B 
8000 Aarhus C 

Hvordan melder jeg mig til?
Tilmeld dig ved at udfylde felterne her. Husk eventuelt EAN-nr.

Hvad koster det?
Prisen er kr. 990 (ekskl. moms).  
Prisen dækker deltagelse på seminaret og alle præsentationer.
Bemærk, at tilmeldingen er bindende. Bliver du forhindret, er du velkommen til at sende en kollega i stedet. Husk dog at give os besked hurtigst muligt. 
 
 
Skal vi komme ud til jer og holde trendseminar?
Skal I underholdes på den faglige måde, så er trendseminaret her oplagt som 2-timers oplæg ude hos jer. Måske for hele medarbejderkredsen eller for den nysgerrige kommunikationsafdeling. For selvom det er med fokus på kommunikation og markedsføring, er der noget for de fleste i fremtidenens trends. Skriv til ditteh@kforum.dk for pris.
 
 
Sådan finder du
LYNfabrikken
Vestergade 49B ,
8000 Aarhus C
Flere rabatter kan ikke kombineres.
16987 kursister giver vores kurser:
4,4/5
Ledige pladser
Dato:
Onsdag 21. juni 2023
Tidspunkt:
14.00-16.00
Sted:
Pris pr. deltager:
990 (ekskl. moms)
 
Flere rabatter kan ikke kombineres.

Kontakt

Mød

Brian Due
Ph.d. og associate professor
Københavns Universitet
Timme Bisgaard Munk
Chefredaktør
Kforum

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.